2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 54 پست
بیشتر نگران علت طلاق اون آقا باش چرا طلاق گرفته؟

تحقیق کردیم در مورد طلاق کلا فرهگشون و دنیاشون متفاوت بود. این اقا یکم حساس هستش و زندگیو تا حدودی سخت میگیره برعکس همسر سابقشون بیخیال بودن و وابسته به خونوادشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه ایشون بچه ندارن

عزیزم بنظرم شما که میگی وضع مالیت خوبه اولین اقدامت یه سرمایه یا پشتوانه ای به اسم پسرت بکن.بهدم حتما حق طلاقو برای خودت بگیر و در عقد نامه حتما شرایط نگهداری پسرتو قید کن.خیلی از مردا بعد از ازدواج با پسر همسرشون مشکل پیدا کردن.و خیلیا هم مثل بچه ی خودشون قبولش کردن.شما در هر حال باید بدترین شرایطو در نظر بگیرین.ادم از فردای زندگی خبر نداره انشاالله که خیر باشه و خوشبخت بشین

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

عزیزم الان خیلی ها همچین ازدواجی میکنن که طرف مقابلشون بچه داره

ولی باید با چشم بینا انتخاب کرد.ومشاوره برید اگر فکر میکنید سرکوفت میزنه پس نمیتونه همسر مناسبی برای شما وپدر خوبی برای بچه ات باشه

درموردش خوب تحقیق کن.حتی با همسر قبلیش صحبت کن.تو رو خدا سعی کن با مرد خوبی ازدواج کنی که بچه ات ارامش وامنیت داشته باشه

ببین به خاطر وضع مالی خوبت طرفت نیومده باشه

اگه شرایطشو داری قبل ازدواجت چیزی رو به نام بچه ات کن

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

حتما همراهشون برید مشاوره و هم محکم صحبت کنید که در ارتباط با پسرتون ... 

ولی مشاوره خیلی میتونه کمک کنه ... 

من دو مورد از آشنا ها دیدم ازدواج کردند و بچه داشتند .. خداروشکر خیلی خوبن مشاور هم رفتند و با اینکه بچه دوم اوردند ولی همسراشون اصلا فرق نمیزارن تازه یکیشون اینقدر رو بچه حساسه اصلا حواست نباشه کسی اشاره کنه که بچه خودت نیست بهش بر میخوره و کلی دوستش داره بچه رو ... البته مادر طلاق گرفته بود حق حضانت داشت و بچه خیلی دوستش داره .... 

یکی شوهرش فوت کرد و بچه داشت دختر اونم خیلی خوب هست خداروشکر کلی احترام میزاره و ... بین بچه ها فرق نمیزاره . به خانواده پدری بچه هم احترام میزاره 

عزیزم الان خیلی ها همچین ازدواجی میکنن که طرف مقابلشون بچه داره ولی باید با چشم بینا انتخاب کرد.ومش ...

بله اکثر اموالمو به اسم پسرم کردم. ولی هرچقدرم تحقیق کنم از ذات درونیش و اینکه نیتش چیه مطلع نمیشم

عزیزم بنظرم شما که میگی وضع مالیت خوبه اولین اقدامت یه سرمایه یا پشتوانه ای به اسم پسرت بکن.بهدم حتم ...

دقیقا درسته

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

عزیز زود موافقت نکن 

من چندین مورد دیدم که ناپدری بعدا با بچه بدرفتاری کرده و حتی جسارتا تجاوز کرده  اون بچه زبون بسته هم از ترس یا هرچی  چیزی نگفته 

همین چندوقت پیش بود پسر بچه در اثر تجاوز ناپدری تلف شد که چقد سر و صداش دراومد 

نمیخام بترسی ولی چشم و گوشت رو باز کن کاش میشد چند وقت عقد موقت بشی تا بشناسیش یا چمیدونم درست و حسابی رفت و امد کنید 

حالا دور از جون تجاوز هیچی  بداخلاقی  کتک زدن  تربیت غلط  رفتارهای نسنجیده 

بهرحال زود  موافقت نکن و بخدا هم متوسل و متوکل شو انشالله بهترین نصمیم رو میگیری 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️