2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید 😢😩

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 60 پست
زنداداشت خونه بابات زندگی میکنه؟ 

همساین

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
مشکلم اینه مامانم نمیتونه. مادر شوهرم هم‌دوست ندارم بمونه پیشم وسواس داره اذیت میشم  

ولی واقعا اگه مطمعنی زنداداشت همچین آدمیه همون بهتر که ازش دور باشی ...والا مادر شوهر وسواس تحملش خیلی بهتر از اینجور نگرانی است...برو خونه خودت و به مادرشوهرت توجه نکن یا اگه میتونی بگو خودم نگهش میدارم کسی نیاد کمک

خدایا شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه میگی یه روزه اینجوری شده عجیبه وگرنه موهاش بهش نمیخوره قیچی زده باشن. ببین تو جای بچه مو نریخت ...

اونطرفش نریخته فقط یه طرفش اینجوریه. 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ولی واقعا اگه مطمعنی زنداداشت همچین آدمیه همون بهتر که ازش دور باشی ...والا مادر شوهر وسواس تحملش خی ...

تا چهل روز تنهام نمیزارن 

اینکه میگی یه روزه اینجوری شده عجیبه وگرنه موهاش بهش نمیخوره قیچی زده باشن. ببین تو جای بچه مو نریخت ...

دقیقا .منم اولش گفتم زیادی رو زنداداشش حساس شده برا همینه ولی چون میگه یه روزه اینجوری شده واقعا حق داره نگران بشه

خدایا شکر

از روش چرچیل استفاده کن

یعنی با کسی که حس می‌کنی دشمنی باهات داره یا امکان ضرر از جانبش هست دوستی بیشتری کن .بهش محبت کن حتی تظاهری اولاش ...برای زندگی خودت هم همیشه چهارقل و ایت الکرسی رو بخون ...

بدون که کسی که حسادت میکنه خودش اول آسیب میبینه 

این بنده خدا رو هم به زندگی خانوادگی خودش اگه دقت کنی ریشه مشکلش رو پیدا میکنید ...

اندیشه مدار ...روزگار همین است 
نمیتونی بری خونه خودت مامانت بیاد خونت پیشت  اینجوری فکرت راحت‌تر هم هست

دلم میخواد تو فکرم تحمل مادر شوهرم خیلی سخته .

از روش چرچیل استفاده کن یعنی با کسی که حس می‌کنی دشمنی باهات داره یا امکان ضرر از جانبش هست دوستی ب ...

مشکلش اینه فکر میکنه هیجکس مشکل نداره غیر خودش .همه خوشبختن و بدون درد

دیدی عکس 

عزیزم آیه 102 بقره درمورد سحر و جادو هست که توصیه میکنم معنی آیه رو حتما بخونی.خداوند در اخر میفرماید حتی با سحر و جادو هم جنیان بدون اذن خدا نمیتوانند به هیچ احدی آسیبی برسانند.یک وان یکاد گردن بچه کن به خدا هم توکل کن نگران نباش ان شاءالله سحرشون به خودشون برمیگرده

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

دلم میخواد تو فکرم تحمل مادر شوهرم خیلی سخته .

خوب مادرشوهرت رو تحمل کنی به نظرم خیلی بهتره تا بشینی اونجا و یه بلایی سر بچه ات بیاد 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍