2777
2789
عنوان

افسرده شدم

79 بازدید | 5 پست

رابطم با شوهرم خوب نیست البته الان دارم مدیریت میکنم ک بابت این موضوع حرص نخورم ،اصلااا حس عاشقانه و دوس داشتن ندارم،خیلی سرد بود از اول زندگی خیلییییییییی اذیتم کرد حتی تو بارداری کتکم میزد کلاااا سرد و یخ شدم 

از اون طرف پسرم نزدیک ۵ سالشه خیلی شیطونه و از صب تا شب نمیزاره ی لحظه برا خودم باشم 

طفلی دخترم ،اون دختر خوب و خانمیه نمیدونم چرا ازش خجالت میکشم😖 یا حس دلسوزی مادرانس  

خونه مادرمم دیر ب دیر میرم‌ خیلی دیر ب دیر 

خواهرامم ک گرفتاری و زندگی خودشونو دارن تو این اوضاعم ک همه چی بهم ریخته

از اون طرف این کرونا لعنتی ،کلا جنگ و این چیزا ام تو روحیم خیلی تاثیر داره ،جدیدا هم اوضاع هند نگین اونارو ول کن گرفتاری خودمونو بچسب ک واقعا روحیم جوریه ک خیلی بهش فکر میکنم ،ب یمن ب جاهای دیگه کلا دیگه نمیدونم چیکتر کنم تلف شدم 

ی چیزی بگین حالم خوب شه 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تقریبا همه توی خودشون یه حسای ناراحت کننده ومنفی دارن مشکلات زندگی شخصی هرکس فرق داره البته شایدم ماناشکریم به اینا میگم مشکل نمیدونم ولی میخوام بگم تقریبا میشه گفت الان بیشتر مردم اینجوری هستن فقط یه عده کنترل دارن روخودظون یابیخیالترهستن اینم بگم کسایی که دلسوز ومهربونن بیشتر اذیت میشن مثلا خیلیا هستن که مشکلات دیگران اصلا ناراحتشون نمیکنه ولی بعضیا قلبشون سریع به درد میاد ازمشکلات...

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

منم خیلی دپرسم حوصلی هیچی ندارم حتی بچه هام...

میبینم خواهرام چقد شوهراشون خوبن هم از نظر اخلاق هم پولی همطوره

خیلی ناراحت میشم چرا شوهرمن مثل اونا نیست اینم از شانس بد منه

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشود🌏