بچه ها لبم خیلی خشک و داغون شده چیکار کنم؟؟؟؟؟ هرچی هم بالم لب میزنم خوب نمیشههه😭😭😭😭
اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیسوای چقده مستم من🌷خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم
اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیسوای چقده مستم من🌷خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
سلام عزیزم خوبی چه خبر چیکار میکنی دخترت چطوره 💖💖💖💖
سلام عزیزم پیام بده عشقم