2777
2789
عنوان

بیبی چک توروخدا بیاین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 36 پست
مامان شدنت مبارک

مرسی عشقم

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
عزیزم خوشبحالت مبارکت باشه.منم هفت روزه ای یو ای کردم خیلی پا درد دارم دعا کنین منم باشم

انشاالله این ماه شماام بارداری من ک انقد بیبی زدم‌منفی شد این ماه نمیخواستم بزنم یهو گفتم بزنم ک بعد چن ساعت هاله انداخت امروز زدم درجا پررنگ شد هنوز تو شوکم خدا کنه ازمایشمم +شه .منم دیروز قبل بیبی زدم زدم ب دکترم وقت گرفتم گفتم میخام iuiکنم ک باردارشدم طبیعی

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله این ماه شماام بارداری من ک انقد بیبی زدم‌منفی شد این ماه نمیخواستم بزنم یهو گفتم بزنم ک بعد ...

وای عزیزم خداروشکر من دوبار ای وی اف منفی با اسپرم شوهرم داشتم دیگه تصمیم گرفتیم با اسپرم اهدایی ای یو ای کنیم

انشاالله این ماه شماام بارداری من ک انقد بیبی زدم‌منفی شد این ماه نمیخواستم بزنم یهو گفتم بزنم ک بعد ...

شمام پادرد داشتی یا نه من دیروز تاحالا پام درد میکنه یه لحظه خوبه یه لحظه درد خفیفی داره

وای عزیزم خداروشکر من دوبار ای وی اف منفی با اسپرم شوهرم داشتم دیگه تصمیم گرفتیم با اسپرم اهدایی ای ...

انشاالله این دفعه باردار میشی برات صلوات فرستادم

شمام پادرد داشتی یا نه من دیروز تاحالا پام درد میکنه یه لحظه خوبه یه لحظه درد خفیفی داره

ن عزیزم از دیروز فقط معدم ترش میکنه الان دوقاشق بیشتر غذا نتونستم بخورم معدم انگار پره تخمدون هامم تیر میکشید کمر درد دارم علایم پری ام دارم فک میکنم همین الان دیگه میشم بد میبینم خبری نی علائم دیگه ندارم

خانوما من قرص چربی میخورم الان باز باید بخورم دکترم نیس ک بپرسم باید هرروز بخورم