یه کاری که خواهر من انجام میده واسه روشن کردن رنگ پایه ی مو به جای دکلره اینه که یه صابون گلنار رو رنده میکنه و با اکسیدان مخلوط میکنه و روی موهامون می ذاره تا مو روشن شه و بتونیم رنگ دلخواهمون رو روش بذاریم. این روش چند تا حسن داره اولا مو اصلا زبر و وز نمیشه، موهای من کلی هم نرم میشن. دوما مو نمیریزه. اما دو تا هم عیب داره اولا خیلی زمانبره یعنی باید مدام چک کنی ببینی اونقدر که باید روشن شده یا نه. دوما شستنش مکافاته چون کف همه جا رو بر می داره. این روش رو یه آرایشگر به خواهرم گفته بود
واقعا؟؟؟؟😲😲😲😲 شما موهاتون دیر رنگ میگیره یا زود؟ واسه شما چه قدر طول میکشه تا موهاتون کاملا بی ...
من موهام تا شونمه. یک قالب صابون برام میزنه البته گفته حتما گلنار باشه.تار موهام نازکه اما اصلا نمیسوزونه و وز نمیشه. واسه اقوام هم توصیه کرده مورد و مشکلی نبوده .
واسه من حدود 3 تا 4 ساعت زمان میبره که واقعا خسته کننده است. اما همیشه از نتیجه راضی بودم. موهام زود رنگ میگیره.
آهاااااااان.مرسی عزیزم دو یه تیکه ی کوچیک از مو هام امتحان میکنم ببینم چه جور میشه البته الان نه و ...
ان شاءالله که خوب میشه . کار خوبی میکنی که اول رو یه دسته مو امتحان میکنی. امیدوارم رنگی که دوست داری بشه چون تو این اوضاع ویروس بازار نمی تونیم بریم ارایشگاه
آره واقعا میخوام بگم شوهرم از رو آلبوم هر رنگی که دوست داشت انتخاب کنهخودم که نه آرایشگاه و نه بیرو ...
اتفاقا شوهر منم سه شنبه برام رنگ مو خریده . ده بار از بیرون زنگ زد آخرش هم نسکافه ای خریده با واریاسیون دودی. میگه فکر کنم قشنگ میشه. از دست بچه ها هنوز فرصت نکردم رنگم رو بذارم
من پوستم سبزه ی روشنه تقریبا.گندمی میزنه.چی بگیرمبهم میاد به نظرت؟
منم سبزه ی روشنم. چه قدر تفاهم. من همیشه رنگهای زیتونی رو با واریاسیون ها ی مختلف ترکیب میکردم. خوشگل میشد. هر چند واریاسیون زود پاک میشه ولی اوایلش خوبه. اما این دفعه به سلیقه ی همسرم رنگ می ذارم ببینم چطور میشه