واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اینم بیوگرافی من😁 به نام خدا. تو بیمارستان بدنیا اومدم😀. از بچگی بزرگ شدم😎.تو دوران کودکیم بچه بودم😏.خوراکی مورد علاقه ام غذاست 😐. با رفیقام دوست شدم🤞👊. شبا که میخوابم خواب میبینم😴. صبحا وقتی از خواب پا میشم بیدار شدم 😌. یه همچین اعجوبه ایم خداحفظم کنه 😎. اودافز🖐️
مثل اینستاگرامه ولی تو خارج خیلی مشهور تر از اینستاس نمیدونم با اینکه اینقدر خوبه چرا تو ایران کسی نمیشناستش🤔😕
اینم بیوگرافی من😁 به نام خدا. تو بیمارستان بدنیا اومدم😀. از بچگی بزرگ شدم😎.تو دوران کودکیم بچه بودم😏.خوراکی مورد علاقه ام غذاست 😐. با رفیقام دوست شدم🤞👊. شبا که میخوابم خواب میبینم😴. صبحا وقتی از خواب پا میشم بیدار شدم 😌. یه همچین اعجوبه ایم خداحفظم کنه 😎. اودافز🖐️