2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا حس خوبی به پیامش ندارم

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!
19...اره خو دارم

اون چن سالشه

ببین اگه واقعا پسرخوبیه وبرای زندگی ایندت میخوایش و امتحانشوپس داده سعی کن عقلانی باهرمسئله ای برخورد کنی ن اینکه سرهرمسیله ای قهرکنی ک بیادنازتوبکشه و...

اون چن سالشه ببین اگه واقعا پسرخوبیه وبرای زندگی ایندت میخوایش و امتحانشوپس داده سعی کن عقلانی باهر ...

26 سالشه.... ی بار بعم خیانت کزد 💔ولی بعدش ب گوه خوردن افتاد الانم قصدش ازدواجه میگه چه بخوای چه نخوای میام خواستگاری 

2790
2778
2791
2779
2792