2777
2789
عنوان

چجوری بسته اینترنتی میزنید شما

206 بازدید | 28 پست

من مصرفم خیلی بالا بود هزینشم زیاد دوتا سیم کارت دارم واسه همین تو یکی از سیم کاراتام بسته شبانه ۳۰گیگ یه ماهه زدم (۲ تا ۷صب)  ۹۰۰۰تومان

باهاش هرچی اهنگ ،فیلم ،برنامس ،بروز رسانی برنامه ها و اینستاک زیادبسته میبره  میرم 

اون سیمم بسته روزانه ۵گیگ زدم واسه نی نی سایت و یه بازی فوتبال دارم اون اینجوری خیلی بهترشده برام😂😂😂دیگه مجردی و بی پولی

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بسته یک ساله گرفتم 

72 گیگ،  صد و خورده ای

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

باایرانسل من میخرم.. الان نتم ۱۰۰ مگ مونده ..

پیشنهادم فقط زده ۱۷۵۰۰.... ۲ گیک ماهانه 😒

این بسته ک الان اخراشه ۱۰ گیک بود ۲۶ هزار ماهانه

خدایا ببخش آن گناهانم را ک دعایم را حبس کرده
باایرانسل من میخرم.. الان نتم ۱۰۰ مگ مونده .. پیشنهادم فقط زده ۱۷۵۰۰.... ۲ گیک ماهانه 😒 این بسته ...

لامصب خیلی گرون کردن 

ایرانسل یا همراه اول؟؟؟ همراه اول ستاره 1000ستاره مربع. 12 گیگیه 

ن دوتاشونم ایرانسلن 

خخخ اسی من ۷گیگ زدم ۶صبح تا ۱۲ظهر صبح تا ظهر تل واینا عصرام که نت ندارم فیلمیو که دانلود کردمو نگاه ...

همرا یا ایرانسل...‌‌اگه همراه چه کدی میزنی

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
من ۲۵ گیگ ۱۲۰ روزه گرفتم ۱۰ روزه تموم شد

مصرف منم خیلی بالاس واسه همین شبانه رو زدم ک همه برنامه رو دانلود کنم یا اهنگ و فیلم دیگه از بسته ای ک روز میزنم استفاده نکنم واسه اونا