2777
2789
عنوان

ایقد خوشحالم که....🥰

397 بازدید | 15 پست

برادر شوهرم میخاد بعد از هفت سال عاشقی که خانواده هاشون اجازه نمیدادن میخان عقد کنن 

من ایقد خوشحال شدم دیشب میخاستم بال در بیارم

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوخی چه زنداداش مهربونی

اخه برادرشوهرم قصه عاشقیشو برام تعریف میکنه 

دیشب اخر شب وقتی بهم گفت پاشدم رقصیدم یکم😂😂😂😂🤦‍♀️

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

مبارکش باشه خوشبخت بشن انشاالله

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
من از این مدل عشقا میترسم چون طرف همه ی انرژیشو گذاشته برای این رسیدنه ، وقتی ازدواج میکنن دیگه انرژ ...

خب اون دوتا همیشه هم دیگه رو دوس دارن دختره خیلی خاستگاری پولدار داشت ولی زنشون نمیشد برادرشوهرمم بقط یه کلام میگفت تا اخر عمرم زن نمیخام

وای خدا کی بشه برادرشوهر من زن بگیره ،😍

وای خیلی من ذوق زده شدم اولش ک گفت باورم نشد 

خب اون دوتا همیشه هم دیگه رو دوس دارن دختره خیلی خاستگاری پولدار داشت ولی زنشون نمیشد برادرشوهرمم بق ...

میدونم ولی واقعا همه چیز زیر یه سقف روشن میشه. 

من یه پسر خاله داشتم عاشق خواهر دوستش بود ، به پدرش اینو گفت و پدرش مخالفت شدید کرد.

یه شب با گریه حدود ده سال پیش نزدیک یک میلیون انداختن جلوش گفتن برو بگیرش در حالی که پسر خالم اصلا سر کار هم نمیرفت و یک میلیون مسخره بود.

خانواده دختره خیلی باهاش راه اومدن و کمکشون کردن و اینا با هر مشقتی که بود ازدواج کردن. هر دو سرکار رفتن.

الان یه پسر شش ساله دارن و حدود ۲  ساله جدا شدن. 

خانمش بین خانوادش و همسرش ، خانوادشو انتخاب کرد چون مادرش میگفت این وصلت بیفایده هست و هیچ سودی نداره... حتی طلاق دختر کوچیکشم گرفت.

پسر خالمم با پسرش زندگی میکنه و برگشت خونه ی پدرش

خیلی عاشق هم بودن و برای رسیدن بهم تلاش کردن ولی زندگیشون پاشید.

ص

عشق قبل از ازدواج و مخصوصا دویدن هاش خیلی تو زندگی مشترک آسیب میزنه. تفکرات و تخیلات یهو میپاشه از هم ... البته استثنی هم هست که خوشبختن

حالا جاری دار بشی میفهمی نباید خیلی ذوق میکردی نمیزاره دیگه برادر شوهرتو ببینی 

ن اون اینجور نیست 

بعدم اون خیلی دوره از شهر ما😂