2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات   واقعا درحقم بدی نکرده

سلامت باشی، حتما شما هم خوبی که اونم خوبه، الهی همیشه با هم خوب باشین

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

ما دوتا شهر مختلف و دور ازهم هستیم ولی هروقت ک میرم خونشون کاری باشه انجام میدم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

قبلا میرفتم ولی الان دیگه بعد اینکه دستمو عمل کردن خونه ی خودمم به زور تموم میکنم دستمم انقد کار کردم به این روز افتاد قدر جونتون رو بدونید چون همون هایی که بخاطرشون به این روز افتادم وقتی عمل کردم یه لیوان آب دستم ندادن تنهای تنها موندم تو خونه با دوتا بچه شوهرم کار هارو میکرد یه دستی غدا میپختم حتی مادر خواهر خودم نیومدن 

قبلا میرفتم ولی الان دیگه بعد اینکه دستمو عمل کردن خونه ی خودمم به زور تموم میکنم دستمم انقد کار کرد ...

موافقم منم مجردی واسه همه خواهرام کار کردم از عروسی بچه هاشون تا بیمارستان رفتناشون ولی هیچکدمش تا الان بدردم نخوردن

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

فکر کنید مادر خودتونه خب..

من هر وقت میرم باور کنید بدون اینکه اون بگه تمام خونه شو با جارو دستی جارو میکنم..جارو برقی معتقده تمیز جارو نمیکنه😂🤦‍♀️

همه جارو گردگیری میکنم..حتی حیاط شو جارو میکنم..

بچه ها چیزی ازمون کم نمیشه بلکه اضافه هم میشه..هم عزیز تر میشی.هم اینکه من معتقدم در آینده خودمم عروس دار میشم.

فکر کنید مادر خودتونه خب.. من هر وقت میرم باور کنید بدون اینکه اون بگه تمام خونه شو با جارو دستی جا ...

بعد ممنون دارتون هستن یانه 

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م