2777
2789
کاملا موافقم رابطه باید دوطرفه باشه منم گفتم ازشون بدی ندیدم من برعکس شما 9 ماه بارداریم خونه مامانم ...

خوبه خوش به سعادتت...من که نه حوصله بحث و دعوا دارم نه حوصله رفت و امد و صمیمیت...خنثی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرت موافق 

بله...بارها بهم گفته من خیلی از رفتارای مادر و خواهرامو نمیپسندم.خیلی رفتارای خاصی دارند با طرز فکر منو شوهرم اصلا جور نیست  من عقد کرده بودم شوهرم بهم گفت دوس ندارم زیاد باهاشون صمیمی شی بعد از چند ماه متوجه شدم چی میگه.  حالا فکر نکنید اونا خیلی بدند نه زندگی و طرز فکرشون باما فرق میکنه..من تا حالا کوچکترین بی احترامی به خونوادش نکردم هر موقع هم دلم گرفته فقط پیش شوهرم گلایه کردم...

[QUOTE=127260925]بببخش فضولی میکنما ازنظر مذهبی باهم فرق میکنید      نه از لحاط مذهب تو یه سطحیم.....اخلاقای خاص...نمیدونم چطوری بگم...مثلا خونه زندگیشون خیلی معمولیه ولی از بقیه ایراد میگیرند..مثلا خودشون پر جمعیتن ولی وقتی اومدند خواستگاری من مادرشوهرم گیر داده بود چرا دختره پرجمعیتن...پدر شوهرم میوه میخره هر سری کلی غرغرش میکنه چرا میوه ها کوچیکه خونه ماهم بیاد به شوهرم میگه...بدشون میاد ما با رفیقامون رابطه خونوادگی داریم...بین نوه ها فرق میزاره شدیییید...خیلی خیلی عیبت میکنند...اهل متلکند...حالا من خودمم خیلی عیب و ایراد دارم ولی این اخلاقا رو ندارم