باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
نمیدونم من حساسم یا واقعا باید ناراحت باشم ، عقدم و شوهرم ۳ روزه نیومده پیشم درحالیکه که همیشه زیاد میاد ، الان چون یه هفتست خواهرش اومده خونشون میخواد پیش اون باشه البته من اینجور احساس میکنم وگرنه چرا باید نیاد پیش من اه خیلی ناراحتم دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم دلم پر شده میخوام گریه کنم احمق یه پیام هم نمیده