وای خسته شدم چطورمدیریت کنم زندگیمایه پسر ۶ساله دارم ک فقط ریخت و پاش میکنه و یه دختر ۶ماهه ک فقط بایدتوبغلم باشه هیج کارنمیتونم بکنم پسرمم گناه داره بهش نمیرسم عصبی شدم و افسرده نه به کارخونه میرسم نه به خودم چیکارکنم توروخدا کمکم کنید
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
از یه نفر بخواه بیاذ کمکت، حالا یا تو کار خونه یا بچه داری. دوران سختی داری حق بهت میدم. هفته ای یه ساعت بچه هارو بزار پیش همسرت برو استخر یا برو بخواب، به خودت زمان استراحت و ربکاوری باید بدی
خواستم نظر بدم دیدم من یه بچه دارم شما دو تا ماشالله شما با تجربه تری
ن گلم نظربده
دخترتو بزار تو کمک مادر یا از الان یادش بده بازی کنه اسباب بازیاشو بریز جلوش و ب کارات برس ب پسرتم ب ...
اصلا علاقه به اسباب بازی نداره فقط گریه میکنه
از یه نفر بخواه بیاذ کمکت، حالا یا تو کار خونه یا بچه داری. دوران سختی داری حق بهت میدم. هفته ای یه ...
همسرم ک اصلابچه داری نمیکنه بیشتر وقتهاسرکار.کسیوراهم ندارم کمکم کنه دخارم ازادل کولیک داشت نا اروم حالام ک یعنی یکم بهتر شده نمیدونم جرا اروم نمیگیره حس میکنم میخاد دندون دربیاره