2777
2789
عنوان

لنز رنگي

425 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من لنز دهب خريدم فروشنده گفت فصليه الان روشو خوندم نوشته وان دِي يعني يه روز بعد از كسي پرسيدم ميگن دهب فصلي نداره ماهانه داره كسي لنز فصلي دهب رو استفاده كرده؟

يك تو مرا رنجاندي يك جهان شادم نكرد…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسابی تحقیق کن فاسد نشه بعد استفاده کنی 

اینجا متاسفانه فروشنده ها در مورد لنز چرت زیاد میگن مثلا لنز فصلی ۳ماه فقط قابل استفادس فروشنده ها میگن ۳ تا ۶ ماه😐 بعضیاشونم میگن ۶ماه تا یه سال میتونی بذاری

لنز ماهانه رو میگن تا ۳ ماه مبتونی استفاده کنی😐 من یه هفته پیش لنز لورنس خریدم از فروشنده پرسیدم سالانس دیگه؟ گفت تا ۲ سال میتونی استفاده کتی😐 لنز زیاد میخرم من

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
حسابی تحقیق کن فاسد نشه بعد استفاده کنی  اینجا متاسفانه فروشنده ها در مورد لنز چرت زیاد میگن م ...

به نظر منم اين لنزاي روزانه كه پكي هستن رو بهم داد از بسته بنديش معلومه فردا ميخوام ببرم بدم سالانه بخرم

يك تو مرا رنجاندي يك جهان شادم نكرد…
حسابی تحقیق کن فاسد نشه بعد استفاده کنی  اینجا متاسفانه فروشنده ها در مورد لنز چرت زیاد میگن م ...

عزیزم من تاحالا لنز نخریدم اما خیلی دوست دارم بخرم

راهنماییم میکنی؟ میخوام بیشترین زمان ممکن ازش استفاده کنم مثلا یکسال چه مارکی یکساله داره؟قیمتش چنده؟از داروخونه بگیرم؟

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
عزیزم من تاحالا لنز نخریدم اما خیلی دوست دارم بخرم راهنماییم میکنی؟ میخوام بیشترین زمان ممکن ازش اس ...

داروخانه سالانه نداره باید از عینک فروشی که لنزم وازن بخزی

متاسفانه قیمت لنز خیلیییی بالارفته 

سالنه بخوای مارک لورنس لومینس نینی آوا خوبه حدود ۴۰۰ تومنن

فصلی لابلا خوبه حدود ۳۵۰ تومن

دسیو  قیمت پایین تره 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐