2777
2789
عنوان

مامان شدن

119 بازدید | 11 پست

برام دعا کنید مامان بشم❤️ یه صلوات به نیت ام البنین الهم صلی عله محمد وال محمد

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 
فرستادم

مرسی گلم

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرستادم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ان شاالله مامان میشی .فرستادم

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
۵ تا صلوات فرستادم . انشالا زودی مامان بشین

ممنون خواهری