2777
2789
عنوان

کاملیان عزیزم ...🦋

75 بازدید | 2 پست

نمیدونم چرا تاپیکتو تعطیل کردن ولی نتونستم نرف اخرمو بهت نزنم ..

عزیز دلم

من فقط واقعیتو میگم خوشحالم اگر بتونم کمکت کنم ولی میدونی فقط میخام بگم ما انسانا خیلی قویتر از اونی هسیم ک بخایم دردامونو با سیگار و قرص از بین ببریم 

ما میتونیم افسار زندگیو دستمون بگیریم و بتازیم رو هرچی بدبختیه ک شادیو ازمون گرفتع 

ب خودت یه فرصت بده و ب زندگیت تلاش کن و ببین چقدر زندگی شیرینه 

تلاش کن و بچش طعم واقعی این دنیارو ❤

@کاملیان  

عزیزم تو خانوم خیلی باکمالاتی هستی با هر کلمه ت بهم حس خوب دادی اره حرفت کاملا منطقیه من تازگی خیلی خودم رو باختم ولی خودم رو دوباره از نو میسازم....عزیزم ازت منونم واقعا نظرم درمورد همه چی عوض شد ....انشالا همیشه تنت سالم باشه عزیزم خیلی شخصیت فهمیده ای داری ک تاپیک زدی و منو تگم کردی تا کامل راهنماییم کنیـ....خیلی خانومی خیلی

عزیزم تو خانوم خیلی باکمالاتی هستی با هر کلمه ت بهم حس خوب دادی اره حرفت کاملا منطقیه من تازگی خیلی ...

عزیزکم😍😍 اصا موندم چی بگم 

خیلی خیلی خوشحالم ک این حرفارو ازت میشنوم منظورم اینه ک تصمیم داری از نو بسازی همه چیو ❤ 

کاش من لایق اینهمه تعریفت باشم ک نیسم قطعا و تو خیلی بهم لطف داری مهربونم 🦋

کمترین کاری بود ک از دستم بر میومد و از صمیم  قلبم برات ارزو میکنم به حدی تو شادی و خوشبختی غرق شی ک حتی شب های تاریک زندگیو فراموش کنی 💛 

دلت شاد و تنت سلامت مادر قوی😙

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/