2777
2789
عنوان

حسادت شوهرم

2738 بازدید | 20 پست

از وقتی بچه به دنیا اومده شوهرم حساس شده من شیر خودمو میدم سر همین بچه وابسته من شده و همش زیر سینه اون اوایل شوهرم خیلی خوشحال بود ولی الان حساس شده و حس میکنم از این که بچه وابسته من داره میشه ناراحته و اصرار داره شیرخشکیش کنیم دیشب علنی گفت شیر خشک بده بتونم تو هم نبودی سیرش کنم من بچم ۴۵ روزشه اصلا دوست ندارم طوری بشه که شیر خشکی بیشه و شیر منو نگیره ، از اونور میترسم شوهرم نقشه کشیده باشه که شیر خشکیش کنه و بخواد ازم جدا ش کنه من یه لحظه هم بدون بچم نمیتونم باشم خیلی ناراحتم از این اصرار و رفتارش ، کلا حسود شده دیشب می‌گفت تو تمام زندگیت شده بچه ات ، الان هم گفت میخوام شیر خشکیش کنم برش دارم بدون تو ببرمش اینور اونور گفتم هر جا بچه باشه منم هستم ، بچه باید پیش مادرش باشه نمبدونم چه رفتاری کنم از این حساسیت ها ش دست برداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یاد بچگی های پسرم افتادم شوهرمنم به همین اندازه بی منطق و بی رحم بود به نظر من مسیله مهمیه از کلینیک نی نی سایت بپرس تا مشاورها راهنمایت کنن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

شما رعایت کن 

خیلی به بچه توجه نکن میدونم سخته اما چاره ای نیست 

همسرت حساس شده

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

طبیعیه 

اکثر مردا نگرانن با اومدن بچه همسرشون ازشون فاصله بگیره 

که برای شما دقیقا همین اتفاق افتاده و همسرت نگرانه 

شوهرم کاملا رک گفت میترسم بعد بچه دیگه حواست به من نباشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ن ب شوهر تو ن ب برادرشوهر من انگار جاریم زن بابای بچه س هی ازش می پرسه این بچه شیر خورده چ ساعتی  خورده همش چک  میکنه 🤦🏻‍♀️تعادل ندارن این مردا 😐

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

درسته خیلییی سخته ولی توجهتو بهش بیشتر کن

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...