2777
2789
عنوان

دوستان بیاین مشورت خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 5148 بازدید | 162 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشاور دیگه حرف اخرو زد کاریش نمیشه کرد 

چه حرفی؟

یعنی رفتید مشاوره؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

این بیماری اسمش اسپوندیلیت انکیلوزان هست و همینطور که گفتی به پسر بیشتر منتقل میشه تا دختر.. کلا احتمال این بیماری در اقایان بیشتره تا خانم ها..

بنظرم با مرکز رویان صحبت کنید حداقل میشه تلاش مرد که جنسیت دختر باشه. حتی اگر نشه ژن معیوب رو حذف منن بازم احتمال انتقال به جنین دختر کمتر هست.

و اینکه باز هم همه چی رو باید بسپاری به خدا و هر گونه احتمالی رو‌بپذیری.... ولی به هر حال بیماری ای نیست که نشه باش زندگی کرد. کورتون و امپول اینا داره دیگه... خودت ببین چقدر بچه برات مهمه و ایا میتونی بدون بچه زندگی کنی یا نه

چه حرفی؟ یعنی رفتید مشاوره؟

اره دیگه ۲ روز پیش رفتیم و این حرفارو زد که بالا نوشتم گفت ۳۰ درصد به فرزند پسر احتمال داره منتقل بشه و دختر کمتر ولی گفت توی ژنتیک ۳۰ درصد زیاده

عزیز جان شما شوهرتون خودش از این مسئله رنج میبره

پس عقل حکم میکنه کسی رو مبتلا ب این نکنیم ک اونم رنج بکشه

هیچ رژیم و ....در تعیین جنسیت صددرصد نیست و اینکه خودتون گفتین درصدی احتمال انتقال ب دخترم هست

پس به نظرمن ی بچه به فرزندی سرپرستی قبول کنید

اره دیگه ۲ روز پیش رفتیم و این حرفارو زد که بالا نوشتم گفت ۳۰ درصد به فرزند پسر احتمال داره منتقل بش ...

نه منظورم مشاوره پزشکی نبود

گفتم مشاور خانواده ، اونم نه یک جلسه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
این بیماری اسمش اسپوندیلیت انکیلوزان هست و همینطور که گفتی به پسر بیشتر منتقل میشه تا دختر.. کلا احت ...

اره همین بیماری هست و گفت نمیشه کاریش کرد تشخیص داده نمیشه که بتونن جنین سالم رو بردارن انتقال بدن . اگر بخوایم بچه دار بشیم باید روی دختر تمرکز کنیم 

اره همین بیماری هست و گفت نمیشه کاریش کرد تشخیص داده نمیشه که بتونن جنین سالم رو بردارن انتقال بدن . ...

خب منم همینو میگم. بعضی از بیماری ها ژن مستقل داره. ولی این رو نمیتونن فعلا حذف کنن.. بنظرم بهترین کار اینکه با روش های ای وی اف و روش های کنترل شده رو جنسیت دختر تمرکز کنید... چون این رژیم ها و غیره خیلی مطمئن نیستند... 

اهان اره خودم هم فکر کردم برم مشاور یکم حرف بزنم ولی با این شرایط ژنتیک رو هم با ترس و لرز رفتیم

بالاخره برای تصمیم گرفتن چیز به این مهمی باید تمام شرایط روحی و زندگی رو بررسی کنید

مشاور یا روانشناس میتونه بهتون کمک کنه

انشاءالله هرچی که پیش میاد خیر باشه 

من طاقت اینکه بچه عزیزم بخواد زجر بکشه رو ندارم اصلا، مادری یعنی همین بخاطر بچت از خواسته خودت بگذری ...

منم همین فکرو میکنم میگم خود خواهیه که این کارو بکنیم به امید دختر و اگر مریض شد خودمو نمیبخشم ولی همسرم میگه تو سخت میگیری