2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

158 بازدید | 9 پست

سلام کسی اینجا قرص اعصاب برای معده عصبی و استرس مصرف کرده؟؟ نتیجه گرفته؟؟ اگر آره چ مدت باید استفاده کرد؟؟؟

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
فقطططط   قرص کیلیدنیوم سی.. یعنی عالیه ها عااالی

شما استفاده کردین؟؟؟ چقدر ؟؟ همیشه باید استفاده کرد؟؟؟

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مصرف میکنم ولی بایدبری دکتر

منم پیش دکتر رفتم الان دارو میخورم میخاستم بدونم وقتی قطع بکنیم خووب میشیم؟؟؟

الان شما خووبید؟؟ دکتر گفته چه مدت باید مصرف کنید؟؟؟

منم پیش دکتر رفتم الان دارو میخورم میخاستم بدونم وقتی قطع بکنیم خووب میشیم؟؟؟ الان شما خووبید؟؟ دکت ...

ن عزیزم اصلاقطع نکن.بلکه باقطع کردنش بدتراز روز اولت میشی

منم مشکلات گوارشی وتهودائمی داشتم.بعدچندسال فهمیدم پانیک دارم والان خداروشکرخوبم

#حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

ببخشید خانم شما یه تاپیک داشتین در مورد کرختی بدن منم مدتیه همین مشکل رو دارم البته خیلی آدم استرسی هستم  و مدتی به خاطر مشکلاتط که داشتم خیلی غصه خوردم .شما انگشت های دستتون هم کرخت میشد؟خیلی نگرانم

یارب نظر تو برنگردد