2777
2789

یاد میگیری کم کم 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
حیف پول نیست اگه بخوای بری باید هر هفته بری دیگه پولو به باد بدی

خیلی زور داره واسم بخوام پول بدم واسه آرایشگاه.خودم بهتر لم صورتمو دارم😊تازه آدم خودش که تمیز میکنه دردش کمتره.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی زور داره واسم بخوام پول بدم واسه آرایشگاه.خودم بهتر لم صورتمو دارم😊تازه آدم خودش که تمیز میکنه ...

آره هرچی حرص دارن سر آدم در میارن منکه پوستمو شدیدا حساسه و دست کسی بخوره زود قرمز میشه و جوش میزنه ولی خودم برمیدارم راحت هیچیم نمیشه

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
آره هرچی حرص دارن سر آدم در میارن منکه پوستمو شدیدا حساسه و دست کسی بخوره زود قرمز میشه و جوش میزنه ...

بهداشتی ترم هست.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔***

بهداشتی ترم هست.

آره اونا ک دستاشون نمیشورن ده نفرو باهم انجام میدن 

آره اونا ک دستاشون نمیشورن ده نفرو باهم انجام میدن 

موچینشون😷😷😷