2821
2789

یاد میگیری کم کم 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
حیف پول نیست اگه بخوای بری باید هر هفته بری دیگه پولو به باد بدی

خیلی زور داره واسم بخوام پول بدم واسه آرایشگاه.خودم بهتر لم صورتمو دارم😊تازه آدم خودش که تمیز میکنه دردش کمتره.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی زور داره واسم بخوام پول بدم واسه آرایشگاه.خودم بهتر لم صورتمو دارم😊تازه آدم خودش که تمیز میکنه ...

آره هرچی حرص دارن سر آدم در میارن منکه پوستمو شدیدا حساسه و دست کسی بخوره زود قرمز میشه و جوش میزنه ولی خودم برمیدارم راحت هیچیم نمیشه

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
آره هرچی حرص دارن سر آدم در میارن منکه پوستمو شدیدا حساسه و دست کسی بخوره زود قرمز میشه و جوش میزنه ...

بهداشتی ترم هست.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
بهداشتی ترم هست.

آره اونا ک دستاشون نمیشورن ده نفرو باهم انجام میدن 

آره اونا ک دستاشون نمیشورن ده نفرو باهم انجام میدن 

موچینشون😷😷😷

2824
2823
2791
2779
2792