خانوما من تو سایت بهداشت که تازه راه اندازی کردن تست دادم گفت در سریعترین زمان ممکن به مراکز درمانی مراجعه کنید😰
سایتش معتبر بود چون اول کدملی رو خواست بعد که وارد کردم اسم و فامیلم اومد..
حالا چیکارکنم؟ باردارم هستم
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
البته ان شاالله تست دادی منفی شه جوابش اما احتمال ابتلا داری باتوجه ب علایم اینم بدون ۹۸ درصد ب ...
آخه همسرمم میترسه نمیذاره برم بیرون
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
برو یه مرکز خلوت و حتما ماسک بزن و دستکش تست بده نزار بقیه خانوادت بگیرن،دوری کن مشکوکی ام ...
برام دعاکن..ترسیدم
نه بابا کجا برم من از دیشب تنگی نفس دارم اونم بخاطر بارداری و تلقینه
آخه من15روزه این علائمو دارم اما امروز این تست رو دادم..آخه الان چیکنم
عزیز اگر دهانمون خشک باشه، بی بزاق و مخاط خشک ویروسه میره تو ریه و خطری میشه
اما با مایعات گرم و آدامس مدام دهن بزاق خواهد داشت و اگر ویروسیم باشه ازطریق گوارش دفع میشه
حرفم پایه علمی داره، موردتایید متخصصانه
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
ان شاء الله چیزی نیست نگران نباش عزیزم زیاد فکرکردی استرس گرفتی
امیدوارم😢
عزیز اگر دهانمون خشک باشه، بی بزاق و مخاط خشک ویروسه میره تو ریه و خطری میشه اما با مایعات گرم و آد ...
بله کاملا درسته منم خوندم راجبش