2777
2789
عنوان

ک ر و ن ا

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 75 پست
البته ان شاالله تست دادی منفی شه جوابش اما احتمال ابتلا داری باتوجه ب علایم اینم بدون ۹۸ درصد ب ...

آخه همسرمم میترسه نمیذاره برم بیرون

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
خدا نکشتت منم رفتم تست دادم گفت باید بیشتر برسی بشی😑

مراجعه نکنیدا الکی!

دستی دستی خودتونو مبتلا نکنید.

کرونا چیزی نیست که دو به شک باشی که گرفتی یا نه. بدن درد و تنگی نفسش اذیت کننده س. 

درسته همه حساس شدیم به این موضوع .

اما تا ی سرفه زدین و یه آبریزش بینی گرفتین فکر نکنین خدای نکرده مبتلا شدین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه تو چه علائمی داری؟

کمن از دیروز سوزش گلو انگار یچی تو گلوم گیر کرده یکمم تنگی نفس بیشتر بخاطر تلقینه نترس 

من سرفه و لرز ندارم به اطلاعات زنگ زدم گفت بخاطر استفاده زیاد از الکل ک باردارا تنگی نفس دارن ولی نرفتم بیمارستان میترسم 

خداجونم‌شکرت
نداشتم😀

خداروشکر😊

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

مخاط و بزاق و دهن نباید بزارید خشک بشه بچه ها

مایعات گرم

اب عسل

ادامس بخورید تمام مدت

تا از خطرات و کرنا دوربمونید

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
مراجعه نکنیدا الکی! دستی دستی خودتونو مبتلا نکنید. کرونا چیزی نیست که دو به شک باشی که گرفتی یا نه ...

نه بابا کجا برم من از دیشب تنگی نفس دارم اونم بخاطر بارداری و تلقینه 

خداجونم‌شکرت
برو یه مرکز خلوت و حتما ماسک بزن و دستکش تست بده نزار بقیه خانوادت بگیرن،‌دوری کن  مشکوکی ام ...

برام دعاکن..ترسیدم

نه بابا کجا برم من از دیشب تنگی نفس دارم اونم بخاطر بارداری و تلقینه 

آخه من15روزه این علائمو دارم اما امروز این تست رو دادم..آخه الان چیکنم

آدامس نشنیده بودم!

آدامس برای اینه بزاق دهانت زیاد بشه و گلوت خشک نشه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
آدامس نشنیده بودم!

عزیز اگر دهانمون خشک باشه، بی بزاق و مخاط خشک ویروسه میره تو ریه و خطری میشه

اما با مایعات گرم و آدامس مدام دهن بزاق خواهد داشت و اگر ویروسیم باشه ازطریق گوارش دفع میشه

حرفم پایه علمی داره، موردتایید متخصصانه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
ان شاء الله چیزی نیست نگران نباش عزیزم زیاد فکرکردی استرس گرفتی

امیدوارم😢

عزیز اگر دهانمون خشک باشه، بی بزاق و مخاط خشک ویروسه میره تو ریه و خطری میشه اما با مایعات گرم و آد ...

بله کاملا درسته منم خوندم راجبش