خانوما من تو سایت بهداشت که تازه راه اندازی کردن تست دادم گفت در سریعترین زمان ممکن به مراکز درمانی مراجعه کنید😰
سایتش معتبر بود چون اول کدملی رو خواست بعد که وارد کردم اسم و فامیلم اومد..
حالا چیکارکنم؟ باردارم هستم
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
البته ان شاالله تست دادی منفی شه جوابش اما احتمال ابتلا داری باتوجه ب علایم اینم بدون ۹۸ درصد ب ...
آخه همسرمم میترسه نمیذاره برم بیرون
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
برو یه مرکز خلوت و حتما ماسک بزن و دستکش تست بده نزار بقیه خانوادت بگیرن،دوری کن مشکوکی ام ...
برام دعاکن..ترسیدم
نه بابا کجا برم من از دیشب تنگی نفس دارم اونم بخاطر بارداری و تلقینه
آخه من15روزه این علائمو دارم اما امروز این تست رو دادم..آخه الان چیکنم
عزیز اگر دهانمون خشک باشه، بی بزاق و مخاط خشک ویروسه میره تو ریه و خطری میشه
اما با مایعات گرم و آدامس مدام دهن بزاق خواهد داشت و اگر ویروسیم باشه ازطریق گوارش دفع میشه
حرفم پایه علمی داره، موردتایید متخصصانه
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
ان شاء الله چیزی نیست نگران نباش عزیزم زیاد فکرکردی استرس گرفتی
امیدوارم😢
عزیز اگر دهانمون خشک باشه، بی بزاق و مخاط خشک ویروسه میره تو ریه و خطری میشه اما با مایعات گرم و آد ...
بله کاملا درسته منم خوندم راجبش