2777
2789
انچنان تیره نیست یکم تو عکس تیره تر افتاده همسرم دوست داشت این رنگی باشه

مبارکه ان شالله بسلامتی بچت ب دنیابیاد مامنتظران راحتمادعاکن

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
. آبجی۲رکعت نمازمیخوانی براام البنین بعد۱۰۰۰تاصلوات نذرمی کنی ۱۰۰تاشابعد نمازمیگی ولی۹۰۰تای ان ...

ممنون فدات شم چشم منم میخونم

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم تو تاپیکات خوندم دکترت شیر خشک داد گفته چحور بخور و چه شیرخشکی؟ تاثیر داشت براوزنش؟

هنوز نرفتم دوباره  نتیجش ببینم تازه چند روزه میخورم .شیر خشک نان کید .دو پیمانه تو اب حل میکنم میخورم

مبارکت باشه عزیزم . 

خیلی خوشگله . ایشالا همیشه صحیح و سالم باشید .

یه پیشنهاد . اگه میتونین اتاقشو یه رنگ صورتی کم حال بزنین ، یکی از دیوارارو هم خاکستری خیلی کم رنگ ، 

گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary
هنوز نرفتم دوباره  نتیجش ببینم تازه چند روزه میخورم .شیر خشک نان کید .دو پیمانه تو اب حل میکنم ...

ان شاءالله که تپلی شده نینی عزیزم 

لیدی میل هم خوبه اگه گیربیاری

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
حتمابخون پشت گوش ننداز منودعاکن  حاجت روابشی آبجی

انشالله خدا مراد دلمون رو بده خیلی زود مراد دل شما و تمام منتظر ها رو هم بده خدا خیرت بده

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
. آبجی۲رکعت نمازمیخوانی براام البنین بعد۱۰۰۰تاصلوات نذرمی کنی ۱۰۰تاشابعد نمازمیگی ولی۹۰۰تای ان ...

سلام شما خودت اینجوری باردار شدی با این نماز منظورم هست؟ ؟

و اینکه دو رکعت نماز مثل نماز صبح

سپاس

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!