2777
2789
عنوان

کهیر

1021 بازدید | 11 پست

سلام بچها بشدت درگیر کهیر هستم ۸ساله دیگه خسته شدم هرچی طب سنتی و دکتر میرم خوب نمیشم کلی خرج کردم ولی روز ب روز بدتر نیشم پرهیز غذایی هم رعایت میکنم کسی ایتطور بوده و خوب شده باشع

سلام من این مشکل رو داشتم دوسال پیش به طب سنتی،وججامت وزالو درمانی فقط هم یکبار ویه رژیم چند هفته بر ...

مال شما چند وقت طول کشید. من حجامت و طب سنتی ۶ماه رفتم تا اینکه دیدم ۸۰۰تومن خرج کردم و خوب نشدم ولش کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینید من رفتم حجامت کردم بعد دکتر طب سنتی خون شناسی کرد گفت سودای هستی ویه سری چیزا رو گفت نباید بخوری ویک سری گفت باید اضافه کنی وچند چیز دیگه برای پاکسازی کبد توصیه کرد هزینه هم فقط حجامت رو گرفت ولی خوب خیلی مهم که دکتر خوبی بری .

ترک قشقایی 

[QUOTE=127187342]بینید من رفتم حجامت کردم بعد دکتر طب سنتی خون شناسی کرد گفت سودای هستی ویه سری چیزا رو گفت نباید بخو ...[/QUOTE 

اتفاقا طب سنتی بهم گفت تجمع سودا دارم و منضج سودا و پودر ماالجبن افتیمونی مصرف کردم و حجامتم کردم‌. شما کددم شهری پیش کدوم دکتر رفتی میشه ادرس بدید

[QUOTE=127187342]بینید من رفتم حجامت کردم بعد دکتر طب سنتی خون شناسی کرد گفت سودای هستی ویه سری چیزا ...

فکر کنم طب نوین نتونه درمان کنه چون ی مشت قرص داده ک تا استفاده میکنم خوبم قطع میشه عود میکنه

نوین رو بیخیال من امپول میزدم خوب میشد چند وقت دیگه شذوع میشد ،ببین من نمیدونم مزاجتون چی هیت نباید سرخود نسخه ی منو استفاده کنی من سودای وصفراوی بودم گفت باید لبنیات ،گوشت گاو وگوساله ،مرغ وتخم مرغ ماشینی ،وسوسیس وکالباس ونوشابه وچیزای که ژبع سرد دارن مصرف نکنی وبعد خاکشیر وسرکه انگبین با اب ولرم صبح ها برای پاکسازی کبد ومصرف سیادانه وعسل در روز وزنیان،اینا یادم هست البته گفت چهل روز دیگه یه حجامت دیگه انجام بده تا ببینم خونت به چه شکل هست بعد چهل روز گفت خوبه دیگه نیازی به حجامت نداری .ببینید لطفا از این نسخه استفاده نکنید اگه سودای هستید ومطمعن هستید .

ترک قشقایی 

اتفاقا طب سنتی من گفت گوشت گوساله و مرغ و رب و چیزای کارخونه ای و شکلات و... مصرف نکنم برای ۴ماه و دارو خیلی داد و خیلی هزینم شد و ۳بارم حجامت عام کردم. گفت سودام زیاده ولی من نتونستم ۴ماهو انجام بدم اخه مهمونی ک نمیشه مرغ نخورد. رفتم دکتر متخصص بهم ی عالمه تلفست ۱۸۰و مونته لوکاست و... داده دیگه از زندگی خسته شدم. راستی ۴ماه خاکشیر ناشتام خوردم. انگبین چطور درست کردید شما. ؟ 

ببینید من حجامت که انجام داد یه سری سوال هم ازم پرسید بعد گفت حرارت کبد بالا هست که باعث میل به خودن لبنیات وغذاهای سرد داری بعد رژیم که داد من تا چهل روز عایت کردم ولی اصلا جوشونده چیزی بهم نداد گفت فقط تغذیه رو رعایت کن خاکشیر گفت هم کبد رو پاکسازی میکنه وهم حرارت رو میاره پایین عد کهیر که خوب شد مشکلات دیگه هم که منشا سودای داشت خوب شد به من گفت چای وقهوه ولی من چای میخوردم ولی اضافه کردن چیزای گرم

ترک قشقایی