2789
عنوان

دلتنگش میشم...

197 بازدید | 25 پست

بدجور دلتنگشم هنوز هم عاشقشم ولی دیگه ازش سیر شدم اخه بدجور منو شکست خیلی دلم میخاد دوباره باش حرف بزنم صداشو بشنوم چشماشو ببینم بش بگم عاشقتم تا صبح باش انلاین باشم دلتنگ لوس بازیاشم خیلی دلم میخاد دوباره کلمه خانومم ازش بشنوم ... اهنگای که باش گوش میدادم زجرم میده وقتی تنهای گوش کنم ... ایندمو با او ساختم وهیچ وخ بدونش ایندمو ندیدم ... والانم خیلییی ولم میخاد باش حرف بزنم ولی اون بدجوررر منو شکست رف ومنو تو تنهاییم موندم بخاطرش حتا باخانوادم دعوا می کردم تا باش ازدواج کنم از خیلی چیزا کنار اومدم کلی خواستگار خوب رو رد کردم  ولی اخرش چکار کرد گف وضع مالیم خوب نیس وخانوادت راضی نیستن پس برو با یکی دیگه ازدواج کن به همین سادگی☺  رفتن عین اب خوردن بود براش🙂 ومنم الان دارم با یکی دیگه ازدواج میکنم ☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگی با یکی دگ ازدواج میکنی!! وقتی عاشقشی چ ازدواجی اخه چرا اینکارو با خودت میکنی

خواسته ش بود که من با یکی دیگه ازدواج کنم🙄 ومنم دیگه یاد گرفتم با مغزم فک کنم نه قلبم واحساسمو زیر پام بزارم

من که طرفم حتا سیمکارتشو عوض کرد تا بش اس ندم دیگه 🙄

بیخیالش پس 

من خودم خطمو عوض کرده بودم ک پیام نده خودمم برگشتم

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.

عزیزم چند سالته ؟ اگه از روی لجبازی رفته برش گردون 

عشق چیزی که هیچ وقت از ذهن ادم نمیره حتی اگه زندگیت عالی باشه

من الان با دو تا بچه و بعد ۷ سال باز خیلی وقتها به خوابم میاد خیلی دوسش داشتم و دارم ولی هر دو سر لجبازی و دیوونگی همه چیزو به هم زدیم اونم پشیمونه منم من با دو تا بچه و اون مجرد 

Ashegetam khoda
 خودت عوض کردی وبرگشتی ولی من طرفم خودش عوض کرد وبرنگشت...

اره بعد ۵ سال دوستی کات کردم بعد ۶ ماه کات برگشتم

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
نه از لجبازی نرف میگه من دیکه خسته شدم ...

پس اگه سیمکارتشم عوض کرده واقعا عشق عمیقی بینتون نبوده پس بیخیال شو 

ولی خاهشا قبل از ورود به رابطه جدید تکلیفتو با دلت معلوم کن خواهرانه بهت میگم

Ashegetam khoda
پس اگه سیمکارتشم عوض کرده واقعا عشق عمیقی بینتون نبوده پس بیخیال شو  ولی خاهشا قبل از ورود به ...

عشق حیلییی عمیق بین ما بود

تکلیفشو معلوم کردم عاشق شوهرم باشم😏