2777
2789
عنوان

مادرشوهرم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 22 پست

بله یه راه حل دارم برات که تا آخر عمرت به کارت میاد

دایورت کن هرجا که دوست داری،به قول خودت اینم قسمت تو بوده

چه نقش پر رنگی تو زندگی تو میتونن داشته باشن واقعا؟؟؟یه گوش و بکن در و یکیش و دروازه و به زندگی عادیت ادامه بده

تامام✋

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچقد اونابد باشن تو خوب رفتارکنی و ب بی محلیاشون اعتنا نکنی میفهمن نقطه ضعفی مقابلشون نداری واعتماد ب نفس بالایی داری توام پیش شوهرت اصلااااا بدشونونگو همش بگو دلم براشون تنگ میشه اونام پیرن آدمای قدیمن دست خودشون نیست بزار شوهرت بفهمه تومشکل نداری اونان که بدن اونوقت عزیزمیشی پیش شوهرت و هواتوداره اونام میفهمن این و باهات مجبورمیشن خوب رفتارکنن 

عزیزم.منم 8ساله عروسی کردم.منو نمیخواستن.انقد بیمحلی و بی احترامی کردن.تا دیدن نمیتونن زندگیمو خراب کنن یه کم بیخیال شدن.البته هنوز جاریام اذیت میکنن ولی من تونستم شکستشون بدم.فقط احترام بذار و حد رو رعایت کن.محل نده.یا با خنده حرفتو بزن.بهیچ وجه واسه اینکه قبولت کنن خودتو پایین نیار و پای غیبتاشون نشین

من همین یه دونه ام!
بیخیال  من باهاشون قهرم انقدر راحتم که خدا میدونه هر سال مجبور بودم برم خونه مادرشوارما خونه تک ...

من که قهر نیستم انتظار داره برم ولی من دیگه آدم آدم ساده قبل نیستم چیزی که عوض داره گله نداره 

تو عقد مثل احمقا رفتم تمام ظرفاشو وایتکسی کردم 

من که قهر نیستم انتظار داره برم ولی من دیگه آدم آدم ساده قبل نیستم چیزی که عوض داره گله نداره  ...

منم از وقتی عقد بودم براش کردم حالا که سه ساله یاد اوردم اصلا نیامده یه با هم کمکش بهترین کار دوری دوستی هستش 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792