الان خونه مادرشوهرمم خیلی دلم گرفته اصلا محل به آدم نمیزارن از روز اول با ازدواجمون مخالف بودن ولی هنوزم ک هنوزه خیلی وقتا بی محلی میکنن... پدرشوهرمم ک گاهی جواب سلام نمیده شوهرم میخواد من ناراحت نشم میگه گوشاش سنگینه..دلم شکسته چیکار کنم میخوام گریه کنم بغض کردم 😭😔راهکاری دارین بهم بدین خدایا شکرت اینم قسمت منه دیگه 😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرچقد اونابد باشن تو خوب رفتارکنی و ب بی محلیاشون اعتنا نکنی میفهمن نقطه ضعفی مقابلشون نداری واعتماد ب نفس بالایی داری توام پیش شوهرت اصلااااا بدشونونگو همش بگو دلم براشون تنگ میشه اونام پیرن آدمای قدیمن دست خودشون نیست بزار شوهرت بفهمه تومشکل نداری اونان که بدن اونوقت عزیزمیشی پیش شوهرت و هواتوداره اونام میفهمن این و باهات مجبورمیشن خوب رفتارکنن
عزیزم.منم 8ساله عروسی کردم.منو نمیخواستن.انقد بیمحلی و بی احترامی کردن.تا دیدن نمیتونن زندگیمو خراب کنن یه کم بیخیال شدن.البته هنوز جاریام اذیت میکنن ولی من تونستم شکستشون بدم.فقط احترام بذار و حد رو رعایت کن.محل نده.یا با خنده حرفتو بزن.بهیچ وجه واسه اینکه قبولت کنن خودتو پایین نیار و پای غیبتاشون نشین