2821
2789
عنوان

رل بیشعور

283 بازدید | 30 پست

بچه ها ببخشید قصد بی ادبی ندارم ولی باید بگم راهنمایی میخوام    من با رلم حرف میزدیم من از علایقم پرسید تو رابطه جنسی من ی چیزی گفتم اون نداشت  بهش بر خورد گفت باشه دوستمو میارم دوتایی باهم تورو...      منم ازهمه جا بلاکش کردم جز پیام پیام داده ببخش  این اواخر زیاد دعواکردیم خسته شدم به ارواح خاک پدرم دیگه تکرار نمیشه  4ساله باهاشم وابستم ولی حرفشم نمیتونم هضم کنم نظر شما؟لطفا باتمسخر و توهین ج ندید مرسی من فقط راهنمایی میخوام 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رل چیه  

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

ببین تایم زیاد بودن تو رابطه دلیل بر محکمیه یک رابطه نیست... تو الان متوجه شدی که اون میتونه اینطوری بهت توهین کنه.. ینی به خودش اجازه داده که توهین کنه..

بهترین کاری که کردم باور داشتن خودم بود💛🍒🎈
وا مگه چی گفت بنده خدا خب اونم از فانتزیاش گفت

🤐🤐🤐🤐🤐🤐

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
2823
2791
2779
2792