جنسیس مدیر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 54 پست خانوما این عکس بی بی چکم باید ۱۱ اسفند پری میشدم .تا نیم ساعت +نشد رفتم کار کردم الان دیدم ی هاله داره امکان داره باردار باشم خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏 1398/12/15 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 ۴۸ساعت دیگه آزمایش بده باید دوبرابر شده باشه باشه خدا کنه دو برابر شه خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
nazkhano0m عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 اره عزیزم خعلی نامنظمه همون پساحتمالا قبل موعدت حامله شدی تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
nazkhano0m عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 باشه خدا کنه دو برابر شه میشه حتما نگران نباش من دوبار رد کردم این مسائل رو تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
nazkhano0m عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 چیشد بار زدی بیبی چک؟من خودم هی میزدم پررنگتر که میشد میفهمیدم همچی خوبه تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 چیشد بار زدی بیبی چک؟ من خودم هی میزدم پررنگتر که میشد میفهمیدم همچی خوبه ن نزدم شوهرمم نمیزاره برم از بدم میگه کرونا میگیری فردا وقت از دکترم گرفتم میرم سونو خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
nazkhano0m عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 الان فک نکنم چیزی نشون بده سونو تا ۶هفته تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 الان فک نکنم چیزی نشون بده سونو تا ۶هفته اخه نمیدونم چند هفتمه ۱۱ بهمن پری شدم برم ویتامینم بده .علائمام شرو شده ب بو مرغ حساسم حالت تهوع میگیرم دل درد دارم نفخ کردم برم دکتر ببینم چی میگه بیبی دارم خونه الان خونه مامانمم برم باز میزنم خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 الان فک نکنم چیزی نشون بده سونو تا ۶هفته یکیم دکترم فقط این هفته هس میره تا بعد عید گفتم زودتر برم ک ویتامین بده نمونم تا بعد عید چون دکتر دیگه ام نمیخام برم خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
nazkhano0m عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 یکیم دکترم فقط این هفته هس میره تا بعد عید گفتم زودتر برم ک ویتامین بده نمونم تا بعد عید چون دکتر دی ... ویتامین که تا ۴ماه ممنوع عزیزممن بجا تو بودم میموندیم تا بعد عید میرفتم الان نیری چیزی نمیبینم فقط استرس میگیریالبته بگم ساک حاملگی رو میبیننا ولی بقیه چیزا نه تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 ویتامین که تا ۴ماه ممنوع عزیزم من بجا تو بودم میموندیم تا بعد عید میرفتم الان نیری چیزی نمیبینم فق ... همسرم گیر داده بریم تحت نظر باش برم ببینم چی میگه خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏