2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 54 پست
مطمعن باش هستی منم همینجور بود

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ❤❤

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
وای چه حسه خوبیه وقتی میبینی مثبت میشه خدا کنه واسه منم مثبت باشه مثبت کاذب نباشه

عزیزم مثبته مطمن باش

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مثبته مطمن باش

مرسی عزیزم شنبه میرم ازمایش دعا کن 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
مرسی عزیزم شنبه میرم ازمایش دعا کن 

بای خیال راحتی‌خودت یکی دیگه بزن

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
بای خیال راحتی‌خودت یکی دیگه بزن

باش مرسی

گذاشتی باز امروز؟

اره عزیزم درجا خط انداخت

بهت گفتم که منم همینجور بود دقیقا مبارکت باشه عزیز

مرسی فدات شم ولی استرس دارم میترسم اشتباه نشون داده باش از منفی .فردا ۶ روز از موعدم میگذرع از بدم صد در صد نشون میده 

مرسی فدات شم ولی استرس دارم میترسم اشتباه نشون داده باش از منفی .فردا ۶ روز از موعدم میگذرع از بدم ص ...

آره بابا صدرصد هستی

ولی اگه دیدی دکتر ها الان ویزیت نمیکنن وایسا ی دفعه بعد عید برو که قلبش رو قشنگ ببینی

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
آره بابا صدرصد هستی ولی اگه دیدی دکتر ها الان ویزیت نمیکنن وایسا ی دفعه بعد عید برو که قلبش رو قشنگ ...

اره فعلا برم از بدم اگه دکترم وقت داش میرم واس قلب اگه نداش ک هیچی فعلا

آره بابا صدرصد هستی ولی اگه دیدی دکتر ها الان ویزیت نمیکنن وایسا ی دفعه بعد عید برو که قلبش رو قشنگ ...

سلام عزیزم رفتم از دادم بتا ۸۲بود کم نیس بنظرت

نه خوبه احتمالا دیر باردار شدی اگه پریودت نامنظمه

اره عزیزم خعلی نامنظمه