جنسیس مدیر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 54 پست خانوما این عکس بی بی چکم باید ۱۱ اسفند پری میشدم .تا نیم ساعت +نشد رفتم کار کردم الان دیدم ی هاله داره امکان داره باردار باشم خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏 1398/12/15 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 مطمعن باش هستی منم همینجور بود خدا از دهنت بشنوه عزیزم ❤❤ خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7577 وای چه حسه خوبیه وقتی میبینی مثبت میشه خدا کنه واسه منم مثبت باشه مثبت کاذب نباشه عزیزم مثبته مطمن باش تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 عزیزم مثبته مطمن باش مرسی عزیزم شنبه میرم ازمایش دعا کن خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7577 مرسی عزیزم شنبه میرم ازمایش دعا کن بای خیال راحتیخودت یکی دیگه بزن تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 بای خیال راحتیخودت یکی دیگه بزن باش مرسی خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
nazkhano0m عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 مرسی عزیزم شنبه میرم ازمایش دعا کن گذاشتی باز امروز؟ تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 گذاشتی باز امروز؟ اره عزیزم درجا خط انداخت خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
nazkhano0m عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 اره عزیزم درجا خط انداخت بهت گفتم کهمنم همینجور بود دقیقامبارکت باشه عزیز تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 بهت گفتم که منم همینجور بود دقیقا مبارکت باشه عزیز مرسی فدات شم ولی استرس دارم میترسم اشتباه نشون داده باش از منفی .فردا ۶ روز از موعدم میگذرع از بدم صد در صد نشون میده خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
nazkhano0m عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 مرسی فدات شم ولی استرس دارم میترسم اشتباه نشون داده باش از منفی .فردا ۶ روز از موعدم میگذرع از بدم ص ... آره بابا صدرصد هستیولی اگه دیدی دکتر ها الان ویزیت نمیکنن وایسا ی دفعه بعد عید برو که قلبش رو قشنگ ببینی تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 آره بابا صدرصد هستی ولی اگه دیدی دکتر ها الان ویزیت نمیکنن وایسا ی دفعه بعد عید برو که قلبش رو قشنگ ... اره فعلا برم از بدم اگه دکترم وقت داش میرم واس قلب اگه نداش ک هیچی فعلا خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 آره بابا صدرصد هستی ولی اگه دیدی دکتر ها الان ویزیت نمیکنن وایسا ی دفعه بعد عید برو که قلبش رو قشنگ ... سلام عزیزم رفتم از دادم بتا ۸۲بود کم نیس بنظرت خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
nazkhano0m عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 سلام عزیزم رفتم از دادم بتا ۸۲بود کم نیس بنظرت نه خوبه احتمالا دیر باردار شدیاگه پریودت نامنظمه تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
nazkhano0m عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6203 سلام عزیزم رفتم از دادم بتا ۸۲بود کم نیس بنظرت ۴۸ساعت دیگه آزمایش بده باید دوبرابر شده باشه تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 نه خوبه احتمالا دیر باردار شدی اگه پریودت نامنظمه اره عزیزم خعلی نامنظمه خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏