2789
عنوان

کمکم کنید

192 بازدید | 21 پست

سلام دوستان شوهرم اویل ازدواجمون خیلی خوب بود الان شیش ماهه پدرش فوت کرده ب خاطر شک عصبی شروع کرده سیگار میکشه چجوری میتونم کمکش کنم ک نکشه  

دنیا کوچیکتر از اونیه ک نزاره من ب خواسته هام برسم  

یه بعضی غم ها فقط باسیگار اوم میشن😔😔

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهرتون باید اول برن پیش روانشناس اگر لازم بود روانپزشک می فرستن

این موضوع روحی بوده نباید پناه می بردن به سیگار باید مشکل روحی رو حل میکردن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
بشین باهاش صحبت کن دلداریش بده ،بعد ازش بخواه کم و کمتر کنه 🙊

😐😐😐

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

باو بذار یه چند مدت بکشه گ..خودشو خالی کنه 

بعدش از مادرشون کمک بخاین ک با پسرش صحبت کنه🙄

🙄🙄درس زندگی دارم میدم خب چیه مگ 

زندگی ؟

کدوم زندگی؟؟

ایا با دلار ۱۵۰۰۰ تومن میشه زندگی کرد؟🙄🙄🙄

باو بذار یه چند مدت بکشه گ..خودشو خالی کنه  بعدش از مادرشون کمک بخاین ک با پسرش صحبت کنه🙄

الان شیش ماهه داره میکشه دیگ فک کنم خالی شده باشه دلم براش میسوزه ک داره خودشو نابود میکنه

دنیا کوچیکتر از اونیه ک نزاره من ب خواسته هام برسم  
سیگار فقط صورت مساله رو پاک میکنه مشکلی حل نمیکنه

این حرفای منطقی جواب نمیده🙄

بنظرم باید زودتر ترک کنه....چون اگه نکنه ، دندوناش زرد میشن

و به سیگار معتاد میشه ....

زودتر پیر میشه ....

ولی بذا یه مدت بکشه...بعدش یه جوری ترکش بده

زندگی ؟ کدوم زندگی؟؟ ایا با دلار ۱۵۰۰۰ تومن میشه زندگی کرد؟🙄🙄🙄

فعلا ک همه دارن میسازن متاسفانه🙄😒جز دلداری دادن فک نکنم بش کار دیگ ای کرد 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

الان شیش ماهه داره میکشه دیگ فک کنم خالی شده باشه دلم براش میسوزه ک داره خودشو نابود میکنه

اها 

خب پس ترکش بدین ...اگر معتادش شده باشه که سخت میشه ترکش داد

فعلا ک همه دارن میسازن متاسفانه🙄😒جز دلداری دادن فک نکنم بش کار دیگ ای کرد 

شاید همه بخان بدبخت بشن😂😂

کلا مسیری که همه میرن رو باید بهش شک کرد