2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره لو بره خودتو ناراحت نکن .اگر برای لو رفتنش میخوای بخری نه نخر

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

من برنامه ای ندارم حتی تبریک نمیگم

خیلی بی شرفه،البته براش مهم نیست حتی کاری نکنم.کلا دنیاش خیلی فرق داره

روز زن بهم گفت همین شاخه گلم تز رو اجبار خریدم از سرت زیاده

منم پر پر کردم ریختم دور

اما برنامه من برای پدرم

براش میخوام یه پیراهن خیلی شیک و یه دست گل عالی بگیرم

کاش بلد بودم براش تو توستر کیک بزنم اما متاسفانه نمیتونم تا حالا نزدم میترسم خراب شه

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
چ جوری بهش بدمش  اصنم نمیدونم چ جوری ب اش جشن بگیذم

شب میلاد بش بده هروقت خواست بیاد خونه قبلش بش بگو خبرت کنه یه میز بچین و یه غذای دونفره سوپرایزش کن یه شاخ گلم بگیر تونستی خودت کیک درست کن خلاصه یه چیز لاکچری و ماندگار براش بساز

شب میلاد بش بده هروقت خواست بیاد خونه قبلش بش بگو خبرت کنه یه میز بچین و یه غذای دونفره سوپرایزش کن ...

ما عقدیم اخه باید خونه بابام اینا براش کیک بگیرم ِامشب جشن لگیرم یا فردا شب

چ جوری انقد راحت از هم بدتون .میاد 

تا خوبه که خوبه

مثلا تولدم برای ایفون گرفت

تو کافی سورپرایزم کرد

اما وقتی بده خب بده

نرمال نیست

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
ن دوست دارم برا زیر کتش لباس خوشرنگی بپوشه 

پس بگیر.جای دوری نمیره😀

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام