2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم خوب صحبت کنم

197 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من یه مشکل دارم جلو بیشتر افراد نمیتونم کلماتو خوب ادا کنم هول میشم و جوابی برای سوالاشون به ذهنم نمیرسه عرق میکنم 

یا مثلا بعضی مواقع برای اینکه نشون بدم آدم اجتماعی هستم شروع میکنم به چرت و پرت گفتن و خنده های الکی 

اصلا یه وضعی چیکار کنم خوب صحبت کنم

وقتی میرم جایی اول تحویل میگیرن بعد که شروع به حرف زدن میکتم طرف دیگه تحویل نمیگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف نزدن یا کم حرف بودن خودش هنر.ارزش انسان در زبان اوست اگه فکر میکنی حرف بزنی ارزشت میاد پایین سعی کن در مورد هر چیز نظر نده و زیاد حرف نزن هیچکسی از ادم پرحرف خوشش نمیاد.ادمایی که کم تر حرف میزنن اگرچه واقعا دانا هم نباشن دانا به نظر میان

حرف نزدن یا کم حرف بودن خودش هنر.ارزش انسان در زبان اوست اگه فکر میکنی حرف بزنی ارزشت میاد پایین سعی ...

زمانی که نیازه صحبت کنم

اونو چیکار کنم که نمیتونم درست حرفمو بزنم

زمانی که نیازه صحبت کنم اونو چیکار کنم که نمیتونم درست حرفمو بزنم

چرا نتونی میتونی یکم اعتماد به نفست پایینه.وقتی کسی از شما سوالی میپرسه مختصر جواب که دادی میتونی شما هم یه سوال از طرف مقابلت بپرسی کم کم واست عادی میشه ولی در واقع کم گوی و گزیده گوی مهمه که متاسفانه اکثرا رعایت نمیکنن و پرگویبدون فکرن