2777
2789
عنوان

خیانت با رفیق

189 بازدید | 18 پست

خانمایه محترم الان یکسال و خوردیه عضو شدم و از قبلم بودم تو سایت اما خاموش 

یه لطفی بکنید به خودتون و هیچ نوع رفیقی رو زاه ندید خونتون یا برنامه ی بیرون نچینید چ مجرد چ متاهل که بعد چند وقت بگین شوهرمون باهاش رفیق شده خیلی پیش اومده این موضوع

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

همین رفیق خودم ۴ سال پیش بخاطر همین کارش الان چهارساله زندگیش جهنمه

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجور ادما رو باید باز ماتحت دار بزنی

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

بیایین قبول کنیم مردا جنبه ندارن 

همین رفیق خودم اننننقدرفت و امد کرد هی بهش میگفتم نکن زندگیتو سیاه نکن 

تا اینکه زنش از چشمش افتاد شوهر رفیقم و گفت اون خیلی خوش اخلاقه رفت با یه زنه ۳۵ ساله بزرگتر از خودش با بچه رفیق شد و زندگیه دوستم با بچه تو شکمش خراب شد

منم از وقتی ازدواج کردم دور دوستامو خط کشیدم فقط ماهی دو سه بار تلفنی باهم صحبت میکنیم یا چت 

البته من دوستامو میشناسم 

بااینکه مثل خواهر برای من هستن ولی زندگی مجردی و متاهلی جدای از همه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
اصلا حرفاو قبول ندارم به هر حال یک فرقی بین انسان و حیوان هست. همه آدما مثل هم نیستن نمیشه آدم خود ...

قضیه زندانی نیست ادم میتونه با شوهرش برع بیرون یا اینکه با رفیقش جداگانه برا بیرون نمیگم اصصلا اما انقد شورشو در نیارن که خودشونو بندازن دور و اونارو بهم نزدیک کنن

شوهرمو بین 10 تا دختر لخت تنها بزاری باز هیچ حسی ندارا کاری هم نمیکن

خداراشکر که اینجوریه و اعتماد دارین البته اکثرا الان دیگه روانی شدن 

جنبه نیس!! هرزگیه!! هرزن هرزه !!

واقعا لایک 

منم از وقتی ازدواج کردم دور دوستامو خط کشیدم فقط ماهی دو سه بار تلفنی باهم صحبت میکنیم یا چت  ...

خودمن همینکارو کردم