2777
2789
دقیقا اتیشش میزد درست حدس زدی. خخخ با حرفات کاملا موافقم. همسرم ادم بدی نیست کمکم میکنه یکممما ولی ...

چون داداش خودم اونکه مجرده رقیقا همینقدر وسواس میگه تنبل گیرم بیاد نمیسازم باهاش ..دیگ حساب کن من که زنم خواهرشوهرم از این جهت تنبلی خیلی مخه همچیش خوبه اخلاق رفتار و اینا فقط نوک سوزن مسئولیت پذیر نیست تو خونه پدرش دست ب سیاه سفید نمیزنه نمیدونم چرا اینجوریه ۱۸سالش ک نیست ۳۰سالشه.

بنظرم خودتم سخت گیری حالا ی چیزی گفته جلو غریبه ک نگفته بگذر 

پس خوبه کمک میده زن و مرد عیب نداره تکمیل کننده ان

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
بچه ندارم عزیزم. مدرسم و کارم معمولا تا غروبه طرفای ۸. 

خواهرم مدرس بادوتا بچه مهمون زیاد اینقدر مرتبه اونم برادر شوهراش وخواهر شوهراش دوسش دارم  غذا میوه هم برا بین راهشون می زاره خانواده همسرش تو شهرشون نیستن

📌متولد ۷۷ نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون داداش خودم اونکه مجرده رقیقا همینقدر وسواس میگه تنبل گیرم بیاد نمیسازم باهاش ..دیگ حساب کن من که ...

حرفت درست ولی کلا توو هر بحثی یه حرف اینجوری میزنه. دفعه قبل گریه میکردم بهم گفت افسرده. وااای

برات آرزوی لبخند میکنم. خدا جون کمکم کن.  
خواهرم مدرس بادوتا بچه مهمون زیاد اینقدر مرتبه اونم برادر شوهراش وخواهر شوهراش دوسش دارم  غذا م ...

عزیزم منم مهمون میاد غذای خوب درست میکنم ژله و کیکم درست میکنم. خوش برخوردم. مشکلم بیشتر اینه که همسرم اینارو زیاد نمیبینه فقط وقتی یه شب تا صب گوشی دستمه رو میبینه

برات آرزوی لبخند میکنم. خدا جون کمکم کن.