2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی مردی تو زندگیم نمیبینم که بخوام زن زندگیش باشم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

توجه  نکن   بخودت  برس  وشادباش  

من همیشه  خونم  وخودم  تروتمیزم  وبخودم میرسم  ولی  وقتی  مخام  یکم  خرید  کنم  شوهرم  میگه  زن زندگی  اونیه  که  ولخرجی  نکنه🙄حالا  ولخرج نیستما😑

فقط حیدر امیرالمومنین است
ادم خسته میشه‌ 

برا مردا فاطمه زهرا هم که باشی بازم راضی نیستن.زیاد سخت نگیر و اعتماد ب نفست رو نیار پایین

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
ادم خسته میشه‌  

والا چی بگم بنظرم درستش همینه زن و مرد عیب های همو با نرم خویی بگن تا رفع کننمخصوصا اون چیزی ک خیلی رو مخه

شاید شوهر شما زیاد از حد سختگیره نمیدونم.

من خودم چیزایی میخوام ازش بنظرم باید انجام بده ..

مثلا ی چیزی خراب میشه تو اسرع وقت درست کنه ولی خب مثلا شوهر من نگم بهش تا چندماه طول میکشه با فشار من دوهفته طول میکشه ..

خب اینم سخته..

شما اگر شوهرت سخت گیری غیر معقول داره ک هیچ اگر معقول بهش فکر کن اونم ایرادی داره بگو رفع کنه ولی با آرامش..مثلا خونه ما مردامون کمک میدن تو سفره انداختن پدرشوهرمم خیلی زرنگ و کاریه اما مادرشوهرم هم دخترش هم پسراش جوری بار آورده کمک بده نیستن خب این خیلی بده دیگه..من کلی کار کردم رو شوهرم چندتا چیزو یاد گرفته ...بنظرم آدم باید مهارت داشته باشه ..من خودم دانشجو بودم منظم تر بودم درسمو میخوندم رسیدگی به همچیمم میکردم هم ظاهرم هم خونه هم آرامش به اون .انواع غذا رو هم میپختم..

البته شاغل بودن سخته بجات باشم کمک میگرم از نظافت چی

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
والا چی بگم بنظرم درستش همینه زن و مرد عیب های همو با نرم خویی بگن تا رفع کننمخصوصا اون چیزی ک خیلی ...

درد من اینه که وقتی دختره ۷۰ درصد خوبه ادم باید بشینه سر جاش انقدر ایراد نگیره. 

برات آرزوی لبخند میکنم. خدا جون کمکم کن.  
توجه  نکن   بخودت  برس  وشادباش   من همیشه  خونم  وخودم  تر ...

توام بگو مرد زندگی اونیه که حساب کتاب نکنه ...

دلشم بخواد زنش خرید کنه والا

من دختر تحصیل کرده ایم. سر کار میرم. اشپزیمم خوبه. بعضی وقتا بیحوصله میشم از تمیز کردن هر روزم خوشم ...

هر روز خونتو تمیز کن سطل اشغال همیشه به شوهرت ببره بیرون تمیز بشورش خشکش کن پلاستیک بنداز  غذا شب قبل فکر کن ببینم چی می خوای درست می کنی از وسایل خونت خوب نگهداری کن خرید خونه به موقع باشه نذار چیزا تموم بشه خریدلباس چیزا مارک بخر نه همیشه بخری بنجول باشن جا کفشی مرتب باشه لباس خونگی بچت با مهمونی  جدا باشن همیشه تمیز باشه هر وقت رفتی حموم داخلش مرتب کن دسشوی بشور نزار هیچ وقت کثیف باشن دو دقیقه وقت نمی بره وخیلی چیزای دیگه می بینی وقتی ازت پیش جمع تعریف کرده از هدیه میلیاردی با ارزش تر  باعث میشه همه بهت احترام بزارن  مخصوصا خانواده شوهر

📌متولد ۷۷ نیستم 
هر روز خونتو تمیز کن سطل اشغال همیشه به شوهرت ببره بیرون تمیز بشورش خشکش کن پلاستیک بنداز  غذا ...

عزیزم این کارا رو میکنم فقط زیاد جاروبرقی نمیکشم. ما اصلا خونه نیستیم. 

درد من اینه که وقتی دختره ۷۰ درصد خوبه ادم باید بشینه سر جاش انقدر ایراد نگیره.  

آره واقعا باید خوبی بچشم بیاد..

ببین انتقاد شوهرت در چه موردیه روش واقعا بدون تعصب فکر کن اگر بحق هست رفع کن اگر نه ک توام ایراد بگیر ازش...هیچکس کامل نیست..

ولی بنظرم لج و لجبازی نباشه بهتره..

خب در هر صورت باید با زن شاغل ازدواج نمیکرد چون سخته‌..

الان خواهرشوهرم مجرده شاغل فقط تنها کارش ک بلده حموم بره ی ماسک مو بزنه از این نظر رسیدگی کنه..۳۰سالشه ها مامانش لباسشو میشوره همیشه لباسهاش تو حمومن باید مادرش غذاشو بنداز تو ظرف براش تو ظرف نباشه کلی عصبانی میشه ..تمام تایمی ک خونست خوابه ..بکشنش ی دونه لیوان نمیشوره ک چیه من شاغلم .از سرکار میاد لباساش تو اتاق میندازه کسیم نباید جمع کنه مثلا اون نظمشه ،بشخصه ک ی زنم با اینکه واقعا هم دوسش دارم ولی اینکاراش بشدت رو مخه بعد هی میگه من بخوام آشپزی کنم فلان میکنم بیسار میکنم خب راست میگی بکن ماهم ببینیم‌..تو تعطیلات طولانیم همینه ۳هفته بوده خونه بوده همینجور بی نظم..این مدلی گیر شوهرت میوفتاد آتیشش میزد فک کنم😂

یه هفته  یه هفته خونه ما بود اینقدر یجا دراز کشیده بود زخم بستر گمونم گرفت من خودم نفس تنگی میگیرم تنبلیشو میبیننم.

ولی خب آدم شاغل وقتش کمتره خواهی نخواهی مردشم باید درک کنه..الان زن داداشم و داداشم همکارن داداشم جارو میزنه ظرف میشوره طی میکشه لباساشو خودش میشوره کمک همن ۲تاشون تمیزن

آره واقعا باید خوبی بچشم بیاد.. ببین انتقاد شوهرت در چه موردیه روش واقعا بدون تعصب فکر کن اگر بحق ه ...

دقیقا اتیشش میزد درست حدس زدی. خخخ

با حرفات کاملا موافقم. همسرم ادم بدی نیست کمکم میکنه یکممما ولی بعضی حرفاش ریشه ادمو میسوزونه. رکه و من بی اندازه بدم میاد. بهش میگم میگه من همسرتم من نگم کی بگه