آره واقعا باید خوبی بچشم بیاد..
ببین انتقاد شوهرت در چه موردیه روش واقعا بدون تعصب فکر کن اگر بحق هست رفع کن اگر نه ک توام ایراد بگیر ازش...هیچکس کامل نیست..
ولی بنظرم لج و لجبازی نباشه بهتره..
خب در هر صورت باید با زن شاغل ازدواج نمیکرد چون سخته..
الان خواهرشوهرم مجرده شاغل فقط تنها کارش ک بلده حموم بره ی ماسک مو بزنه از این نظر رسیدگی کنه..۳۰سالشه ها مامانش لباسشو میشوره همیشه لباسهاش تو حمومن باید مادرش غذاشو بنداز تو ظرف براش تو ظرف نباشه کلی عصبانی میشه ..تمام تایمی ک خونست خوابه ..بکشنش ی دونه لیوان نمیشوره ک چیه من شاغلم .از سرکار میاد لباساش تو اتاق میندازه کسیم نباید جمع کنه مثلا اون نظمشه ،بشخصه ک ی زنم با اینکه واقعا هم دوسش دارم ولی اینکاراش بشدت رو مخه بعد هی میگه من بخوام آشپزی کنم فلان میکنم بیسار میکنم خب راست میگی بکن ماهم ببینیم..تو تعطیلات طولانیم همینه ۳هفته بوده خونه بوده همینجور بی نظم..این مدلی گیر شوهرت میوفتاد آتیشش میزد فک کنم😂
یه هفته یه هفته خونه ما بود اینقدر یجا دراز کشیده بود زخم بستر گمونم گرفت من خودم نفس تنگی میگیرم تنبلیشو میبیننم.
ولی خب آدم شاغل وقتش کمتره خواهی نخواهی مردشم باید درک کنه..الان زن داداشم و داداشم همکارن داداشم جارو میزنه ظرف میشوره طی میکشه لباساشو خودش میشوره کمک همن ۲تاشون تمیزن