2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این حرفو بهت زد؟

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔

یعنی وقتی  تو زندگی خر بازی از خودت در  نیاری و خودتو برای شوهرو خونوادش نکشی .زن زندگی نیستی 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
شوهرت گفت ؟ گفت شوهرت گفته باش بگو از سرتو خیلی هم زیادی ام 😐😐🤚 اه اعصابم خورد شد.

چقدر گفت و بگو گفتم😂😂😂😐 اه قاطی کردم🤐

عصای پیری شما، عضلات و مفاصلِ شما هستند نه فرزندانِ شما! 💪💕

من شوهرم اینو بهم گفت منم گفتم مردی ندیدم ک براش زن گری کنم 😎

براووو😁👌🏻

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
واقعا به همسر میشه در جوابش چی گفت

قطعن ب ادم خیلی برمیخوره 

ولی ی چیزیه ک افتاده تو دهن مردا موقع دعوا پرت میکنن اهمیت نده 

مطمئن باش تو بهترین زن برای همسرت و خونت هستی

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

من دختر تحصیل کرده ایم. سر کار میرم. اشپزیمم خوبه. بعضی وقتا بیحوصله میشم از تمیز کردن هر روزم خوشم نمیاد. این یعنی من زن زندگی نیستم...

برات آرزوی لبخند میکنم. خدا جون کمکم کن.  

از نظر هرکس ی معنی داره

از نظر من ینی زنی ک بجای فک کردن ب منافع خودش و شوهرش فقط بفکر خودشه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یعنی فقط به فکر گشتن خوردن خوابیدن 

رقصیدن 

و خریدن 

چیزی بلد نیست 

مثلا زرنگ و کاری و تمیز نبودنش

حرفی ک مامانم درباره زن داداشم میگه همیشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c