من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔
من شوهرم اینو بهم گفت منم گفتم مردی ندیدم ک براش زن گری کنم 😎
براووو😁👌🏻
❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
از نظر من ینی زنی ک بجای فک کردن ب منافع خودش و شوهرش فقط بفکر خودشه
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤