2777
2789
عنوان

شخصیت مورد علاقه تون رو توضیح بدین

861 بازدید | 41 پست

دوستان بیاین رفتارهایی که از فلان شخص (هر کسی) دیدین و خیلی خوشتون اومده رو تعریف کنین ؟؟؟؟

و اینکه چه اخلاقیو دوس داشتین تو شخصیت خودتون داشته باشین ؟؟؟؟

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دختر خاله دارم خیلی تو زندگیش موفقه و از این اخلاقش خیلی خوشم میاد که اصلا درباره زندگیش هیج توضیحی به دیگران نمیده (با اینکه خیلی موفقه) و اینکه خودشو خیلی سطح بالا میگیره حتی قبل از اینکه به این زندگی ایده آل برسه و در کل خیلی باجذبه ست

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

منم همه اخلاقامو دوست دارم جز وقتایی ک قاطی میکنم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

از یه بلاگر خوشم میاد

شبنم حسینی

اینقدر این دختر آگاه و همه چی دون و موفقه... توی هر زمینه ای اطلاعات داره و توی شغل خودش بهترینه 

من خودم دوست دارم توی هر زمینه ای اگاه و مطلع باشم و توی شغل ایندمم خیلی موفق... و... 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

خانمی ک خوشم اومده :شیکو پیک .مهربون .بگو بخند .کلاس نمیزاره .دستو دلبازه .حدود خودشو پیش اقایون نگه میداره .حرف در نمیاره حسودم نیس دروغم نمیگه خیلیم فروتنه 

اقایی ک خوشم میاد :خیلی مهربون اما مغرور .سرسنگین و در عینه حال مودب بلند نمیخنده  لبخند میزنه .صاف میشینه با صدای اروم صحبت میکنه .هیز نیستش .در عینی ک شخصیت جدی مصممه ولی خیلی مهربونو احساسیه 

خودش رو تحت هر شرایطی اولویت قرار میده، خیلی راحت نه میگه، بسیار انسان قاطعیست، به هیچ کس وابستگی نداره، بسیار انسان مهربانیه،انتقاد پذیره واکر اشتباهی بکنه به راحتی میپذیره. این خصوصیات مادر شوهرمه.