2777
2789
عنوان

Iui خانوما ی دیقه میاین

109 بازدید | 9 پست

من یک ساله اقدامم دکترم گف تبنلی خفیف داری با قرص و امپول و فولی خوب هم باردارنشدم میخام ب دکترم بگم این ماه iui انجام بدم.تهرانم میخواستم ببینم جدیدا کسی تو تهران انجام داده هزینش چقدره؟؟؟؟و کجا خوبه برای  iui .ممنون میشم راهنماییم کنید

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

خانوما اگه کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه مرسی

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال بیمارستان بهمن انجام دادم دکتر طاهره لباف

جواب گرفتی با بار اول؟چقد کارات طول کشید تا iui بشی؟ هزینش چقد شد عزیزم ؟

این همه انلاینی  یعنی کسی نمیتونه کمکم کنه

جواب گرفتی با بار اول؟چقد کارات طول کشید تا iui بشی؟ هزینش چقد شد عزیزم ؟

همون روز همسرتم باید باشه نمونه رو میگیرن ازش بعد منتظر میمونی حدود 2الی 3ساعت طول کشید هزینه شم 750تومن.نه نتیجه نگرفتم چون اوضاع اسپرم شوهرم خیلی خرابه 

همون روز همسرتم باید باشه نمونه رو میگیرن ازش بعد منتظر میمونی حدود 2الی 3ساعت طول کشید هزینه شم 750 ...

من تنبلی دارم شوهرم اوکیه.ازاد ۷۵۰ شد؟چ ازمایشاتی باید باخودت ببری قبل iuiهر روزی بری همون روز انجام میدن یا طول میکشه

من تنبلی دارم شوهرم اوکیه.ازاد ۷۵۰ شد؟چ ازمایشاتی باید باخودت ببری قبل iuiهر روزی بری همون روز انجام ...

اول باید بری تحت نظر دکتری ک اونجاس بعد ی ازمایش ذخیره تخمدانی ... مینویسه انجام میدی اگ نیهز بدونن عکس رنگی رحمی میگن انجام بدی بعد اون دکترت بهت دارو میده امپول hmg... استفاده میکنی تو اون مدت یکی دوبار میری سونو برای چک کردن فولیکولات بعد امپول میده تخمکت آزاد بشه بهت میگه فلان روز بیا برای iuiوقت میگیری نلفنی میگی بیمار فلان دکترم فلان روز این ساعت iuiدارم خودشون با دکتر هماهنگ میکنن روز انتقال میری بیمارستان

کلا هزینه وسایل ک برای انتقال و ازمایش اسپرم و هزینه انتقال همه چی رو هم 750شد

مرسی عزیزم❤