2777
2789

من داشتم پیج نسیم نیک که پرستاره رو نگاه میکردوم بعدش وقتی رفتccu گفت هیچی نمیدونستم چی به چیه این ریتم ها مگه تو دوران کارورزی یاد نمیدن یا نمیبرن این بخش هارو؟؟ یا کتابی براشون نیست ؟؟ یا مثلا نوشته بود کارورزی اصلا اورژانس نداشتیم همش توی بخش ها بودیم من فکر کردم باید همه ی قسمت هارو برن ن فقط بخش ها میشه یکی توضیح بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه بخش هارو میرن

پس چرا این جملات بالارو میگفت ؟ من به این رشته علاقه دارم داشتم تو پیجش تاب میخوردم نوشته بود استرس اینارو دارم و ی سری چیزارو نمیدونم گفتم شاید نمیرن

چرا عزیزم هم همه ی بخش ها میری هم همه ی اونا رو تیوری تو کلاس میخونی 

پس دلیل اینکه از ریتم ها سر در نمیارن یا میگفت همه کاروزی هامون توی بخش بود اصلا توی اورژانس نیودیم برای چیه

دورا کاروزی نه بیشتر میگیم کاراموزی.بله همه بخشارو میبرنقبلش که تو کتاباخونده میشه بعدشم میرن کاراموزی حالا یابا استاد یااونجا استادشون میشه مسئول بخش.

بعدم همه بخشا باید برن.اتفاقا اورژانس.اما هرترمی فقط بضیاشو میرن.بعدم اخرش اطلاعاتی که ادم از دستگاه واقعی وبالین یاد میگیره با کتابا متفاوتره.

مثلا طرز کار بادستگاه که توی کتابا نیس 😑😑😑😑

چراهمه جامیبرنشون وهمه چیزم بشون میگن اونا بیشتر کاراموزی دارن تا بخوان بشینن توی کلاس جزوه بنویسن ی ...

پس دلیل اینکه از ریتم ها سر در نمیارن یا میگفت همه کاروزی هامون توی بخش بود اصلا توی اورژانس نیودیم برای چیه

پس دلیل اینکه از ریتم ها سر در نمیارن یا میگفت همه کاروزی هامون توی بخش بود اصلا توی اورژانس نیودیم ...

شاید فراموش کرده ریتمارو یا درست یاد نگرفته یا باهاشون کار درست و حسابی نشده

پسرم❤دنیامه
دورا کاروزی نه بیشتر میگیم کاراموزی.بله همه بخشارو میبرنقبلش که تو کتاباخونده میشه بعدشم میرن کارامو ...

عجبببب من فکر کردم طرز کار با دستگاه رو به ادم قبلش توی کتاب توضیح دادن بعدش اونجا استاد فقط در حدی که نشون بده عملا میبره ادمو

پس دلیل اینکه از ریتم ها سر در نمیارن یا میگفت همه کاروزی هامون توی بخش بود اصلا توی اورژانس نیودیم ...

بستگی ب دانشگاشون داشته چون اورژانس جای دانشجونیس بخاطرحساسیت زیادش بعضیامیبرن وبعضیا ن واون دیگه خودش بخش قلبوخوب نخونده وگرنه قشنگ بهشون یادمیدن 

شاید فراموش کرده ریتمارو یا درست یاد نگرفته یا باهاشون کار درست و حسابی نشده

توی کتاباتون توضیح دادن در مورد ریتم ها ؟ یا اینا فقط باید بری عملی از نزدیک یاد بگیری