2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکارکنم😭😭😭😭

166 بازدید | 8 پست

من خیلی نامزدمو دوست داشتم عاشقش بودم اما 

چن تا چیز ازش دیدم که کلآ ازش سرد شدم مثلا یکی از کاراش اینکه وقتی باهم توی تلگرام .... محیط های مجازی حرف میزنیم دیر دیر جواب منو میده درحالی که من اصلآ از پی ویش نمیرم بیرون حس میکنم باکسه دیگه ای حرف میزنه این فقط یه چیزه کوچیکه کارای دیگه هم ازش دیدم...

نسبت بهش سرد شدم دیگه احمق کاش هیچ وقت نمیومد تو زندگیم😔😔😔😔

تو خیلی باارزشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ ربطی داره شاید سرکار باشه و نتونه جواب بده

این اصلا دلیل خوبی نیست

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

این ک چیزی نیست عزیزم هزار نفر. هستن پسر دوستاش ک باهاشون چت کنه 

منم گاهی وقتا نامزدم انقد دیر جواب داده ک عمونجور تا صب آنلاین موندم و خابم برده اصلا این چیزی نیست ک بخای جداشی یا سرد شی چون هزار تا دوست دارن درسته حسادت می‌کنی و عصبی میشی ولی دلیل بر سرد شدن نیست 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
این ک چیزی نیست عزیزم هزار نفر. هستن پسر دوستاش ک باهاشون چت کنه  منم گاهی وقتا نامزدم انقد دی ...

هیچ وقت برای من وقت نداره زنگ نمیزنه احوال نمیگره...

تو خیلی باارزشی
هیچ وقت برای من وقت نداره زنگ نمیزنه احوال نمیگره...

خب باید باهاش صحبت کنی 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
نه سرکار نبود گفتم این فقط یکیشه

بازم خودت بهتر میدونی چون من دقیق از اتفاقاتی ک افتاده خبر ندارم

ولی اگه کاراش کوچیک و بی منظور زود تصمیم نگیر

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم