2821
2789

پیاز رو سرخ میکنم گوشت رو کمی تفت میدم ادویه میزنم و لیمو میندازم کرفس رو میریزم داخلش اب میریزم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پیاز رو سرخ میکنم گوشت رو کمی تفت میدم ادویه میزنم و لیمو میندازم کرفس رو میریزم داخلش اب میریزم

سبزی دیگ داخلش نمیریزی؟؟

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

اتفاقا دیشب داشتم خوبم شد.من یک پیاز متوسطو با گوشت تفت میدم رنگ گوشت که عوض شد بهش زرد چوبه میزنم و فلفل.بعد کرفسو میریزم یکم که تفت خورد بهش یک سر قاشق رب میزنم میذارم خوب تفت بخوره.در آخر لوبیا که از قبل خیس کردم  وبهش اضافه میکنم.یک سر تفت میدم و آب میریزم تاا بپزه.آخرای پختم نمک اضافه میکنم.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

اتفاقا دیشب داشتم خوبم شد.من یک پیاز متوسطو با گوشت تفت میدم رنگ گوشت که عوض شد بهش زرد چوبه میزنم و ...

شما سبزی دیگ نمیریزی؟؟

عزیزم اصلش اینه که نعنا جعفری اگر داری بریزی

ولی من نمیریزم همون برگ های کرفس رو سرخ میکنم و ی قاشق نعناع خشک ولیییی عالییییی میشه همه کلی تعریف میکنن، آخرش قدرش ۵ قاشق آبغوره میریزم خیلی خوشمزه اش میکنه

عزیزم اصلش اینه که نعنا جعفری اگر داری بریزی ولی من نمیریزم همون برگ های کرفس رو سرخ میکنم و ی قاشق ...

من شانسم برگ کرفس ندارم نمیشه سبزی قورمه بریزم داخلش