2777
2789
عنوان

سوالهایی که در مورد زایمان طبیعی در ذهن دارید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 463523 بازدید | 5092 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

وای خدا چقدرررررذ استرس زایمان دارم ...هرچی بیشتر نزدیک میشم بیشتر میترسم و اضطراب دارم ...این تاپیکو تازه پیدا کردم ...برم بخونم 

فقط تو رو خدا دعام کنین زایمان راحت و سالمی داشته باشم 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

من هفته ۳۸م و طبیعی

خیلی میترسم دکتر هفته ۳۷ معاینه کرد گفت لگنت جالب نیست گفتم یعنی سز گفت نه فعلا مشخص نیست برو هفته ۳۹ بیا

یعنی تا اوموقع میشه لگنم جا باز کنه؟؟؟؟؟؟

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم

خدا خیرتون بده بابت این تاپیک و مطالب خوبش، من هرچی می‌خونم استرسم بیشتر میشه! هفته ۳۶ رو تموم کردم و تو غربت قراره زایمان کنم، هی خواب می‌بینم تاریخش گذشته و زایمان نکردم یا جاییم بقیه زایمان می‌کنن و من منتظرم :|

حسبی من سوالی علمک بحالی
2804
خدا خیرتون بده بابت این تاپیک و مطالب خوبش، من هرچی می‌خونم استرسم بیشتر میشه! هفته ۳۶ رو تموم کردم ...

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه 

اصلا نگران نباش اگر یوگا بلدی یا مدیتیشن سعی کن خودتو اروم نگه داری 

و به لحظه شیرین که نی نی میاد تو بغلت فکر کنی 

اگر دکترت تشخیص داده که لگنت خوبه اصلا جای نگرانی نیست فقط تا میتونی راه برو و تمرین تنفس رو انجام بده 

من هفته ۳۸م و طبیعی خیلی میترسم دکتر هفته ۳۷ معاینه کرد گفت لگنت جالب نیست گفتم یعنی سز گفت نه فعلا ...

منم تا هفته اخر سر بچه تو لگن نبود تا میتونی پیاده روی کن و مدل پنگوئنی که توضیح دادم راه برو 

واسه باز شدن لگن هم الان زوده عجله نکن 

سلام کسی هست ..خانما زایمان اولتون چه هفته ای دردتون شروع شد؟؟؟؟زایمون دوم چی؟؟من زایمون دخترم ۴۰هفته تموم دردم شرو شد زایمان کردم اما الان پسرم ۴۰هفته و ۲روزمه تازه لقاح پسرم خیلی زودتر از دخترمه اما فعلا دردی ندارم چطور زایمون دومم دیرترشده؟؟

خدایا مواظب فرزندانم باش نفس من به نفسهای اونا بنده..خدایا شکرت
سلام کسی هست ..خانما زایمان اولتون چه هفته ای دردتون شروع شد؟؟؟؟زایمون دوم چی؟؟من زایمون دخترم ۴۰هفت ...

سلام عزیزم قدمش مبارک 

ایرادی نداره طبیعیه نگران نباش اصلا فقط تحت نظر باش 

ممکنه با امپول فشار درد رو برات ایجاد کنند . 

2805

سلام من هفته 39 هستم چیکار کنم دردم زود شروع بشه اخه میخوام تا دو سه روز اینده به دنیا بیاد بنا بر سری مشکلاتی که هست البته نه مشکل من یا بچه خانوادگیه باااااید زود زایمان کنم تو رو خدا اگر تجربه ای دارین بهم بگین

❤️خدایا شکرت برای داده هات و نداده هات❤️
سلام من هفته 39 هستم چیکار کنم دردم زود شروع بشه اخه میخوام تا دو سه روز اینده به دنیا بیاد بنا بر س ...

سلام عزیزم اگر مشکل خاصی نداری مثل جفت سر راهی و امثال اینها 

روابط جنسی خیلی کمک کننده است . 

ماساژ نوک سینه 

خوردن موز و اناناس 

دم نوش زنجبیل دارچین 

و خوردن روغن کرچک 

پیاده روی و بالا رفتن از پله هم خیلی خوبه 

ضمنا حتما قرص ویتامین دی مصرف کن تا زایمان راحت تری داشته باشی 

قدمش پیشاپیش مبارک

سلام عزیزم اگر مشکل خاصی نداری مثل جفت سر راهی و امثال اینها  روابط جنسی خیلی کمک کننده است .& ...

ممنونم گلم نه مشکل خاصی ندارم دعا کن راحت زایمان کنم فدات عزیزم😘😘😘

❤️خدایا شکرت برای داده هات و نداده هات❤️
2801