2777
2789
عنوان

دارم ازفکر کورنا سکتع میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 52 پست
ویروسش در حال نهفتگی اصلا منتقل نمیشه

😐اگ اینجور بود ک الان تعطیل نبود دانشگاها چرا اطالاعات غلط میدین اصلا مشکل اصلی خطرویروس نیس اپیدمی زیادش بخاطراینک فرد ۵ الی ۱۴ روز ناقل ولی ب ظاهرسالم ولی میتونه بقیه رو آلوده کنه ، و ابنک چون دیر علائم خودشونشون میده ممکن اگر طرف سن بالاباشه یا خدای نکرده بیماری زمینه ای داشته باشه یا سیستم ایمنی ضعیف ،  بیماریش پیشرفت کنه، و اینک این ویروس تو سطوح زیادزنده میمونه، چن روز ممکن زنده بمونه ، ک خب فرصت اناقال بیماری زیادمیشه، براهمین مهم ک دست نشیته ب صورتمون تزنین رو دست بیشتری ربع ، ۲۰ دقیقه زنده نیست ، ابنک میگن دستارو بشورید ضدعفونی کنید بخاطر اینک یهو وقتی دستت آلوده است نزنی ب صورتت، اگرنه از پوست سالم رد نمیشه ک ،

فکر کنم  پریودیم نزدیک باشه.درسته  که موقع پریودیم بدنم سرد میشه ولی تاحالا از قبلش لرز ند ...

منم سرد میشد ن در حد لرز فقط این دفعه اینجوریه. من والا وقتی شنیدم کرونا اومده رفتیم داروخونه کپسول نوفلو گرفتیم برای سیستم دفاعی بدنو بالامیبره روزی دوتا میخوریم.پناه میبریم ب خدا

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن هیچی فقط گلوم دردمیکنه ..دیروزیه مرده میگفت علایم نداشتم اومدم تستم مثبت شد اونودیدم استرس افتادبه ...

از کسی ک علایم نداره تست نمیگیرن  ، اخه اگ هیچ علایمی نداشته باشه چجورتست بگیرن اینجور ک تلویزیون میگ تست برا افرادمشکوک فقط انجام میشه ، بعدم کرونا گلودردنداره گلوخشک میشه شما احتمالاسرماخوردی

نوفلونشنیدم ،عوارض نداره هر روز بخوری ؟

بزن نت درموردش بخون.نوفلو خارجیه یعنی نه آنفولانزا.ترکیباتش ویتامین سی و زینک و پودر دارچین و زنجبیل هست.بزور ی بسته سه ورقیشو پیداکردیم هرجا میرفتیم میگفتن تموم کردیم.کاربردش فقط بالابردن سیستم دفاعی بدنه

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
از کسی ک علایم نداره تست نمیگیرن  ، اخه اگ هیچ علایمی نداشته باشه چجورتست بگیرن اینجور ک تلویزی ...

اره برامن گلوم دردمیکنه فقط..انشالله که ریشه کن بشه خیالمون راحت بشه 

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
2790
2778
2791
2779
2792