2777
2789
عنوان

دارم ازفکر کورنا سکتع میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 52 پست
😭😭حالشم خوب بود میگفت تستم مثبته فقط

خدا😭😭 یعنی میمیریم؟دیشب ی لحظه با شوهرم حرفم شد مث اینکه حمله عصبی بهم واردشد فشارم افتاد بعداز همون ب این حال افتادم خدا😭

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها یه چیزی میگم فقط سرم نریزینا...دیشب من رفتم خرید خیابونا خلوت تو مغازه هام شاید دونفر بودند...خواستم بگم الان موقع خریده چون هیچ ویروسی در رفت و امد نیست هر مغازه ای هم رفتم بوی وایتکس میومد🤣🤣🤣🤣😋

خدا😭😭 یعنی میمیریم؟دیشب ی لحظه با شوهرم حرفم شد مث اینکه حمله عصبی بهم واردشد فشارم افتاد بعداز هم ...

😭😭😭اینم شد زندگی اخه دم عیدی 

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
وای منم دوروز اینطوریم تب ندارم ولی لرز دارم  امروزیکم گلوم درد گرفت اگه حالت تغییر کردحتما به ...

موقع پریودت نیست؟من وقت پریودمه.باشه توهم خبر بده وگرنه جرات ندارم ک برم تست بدم

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
😭😭😭اینم شد زندگی اخه دم عیدی 

خدا خودش رحم کنه میگم هر تغییری کردی ریپلای کن خبر بده منم خبر میدم

موقع پریودت نیست؟من وقت پریودمه.باشه توهم خبر بده وگرنه جرات ندارم ک برم تست بدم

فکر کنم  پریودیم نزدیک باشه.درسته  که موقع پریودیم بدنم سرد میشه ولی تاحالا از قبلش لرز نداشتم .منم جرات ندارم برم .من یه ویتامین cخوردم یه لیوان  شیر عسل توهم بخور 

2790
2778
2791
2779
2792