2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

377 بازدید | 36 پست

شوهرم خیلی به منو خانوادم بددهنی میکنه و دلم و  میشکنه بار دارم هستم خیلی اعصابم خورده اگه جوابشو بدم بدتر میشه اگه ندم دل خودم میسوزه چکار کنم

😢😢😢

میشه هروقت سپیدی گلوی جگرگوشت رو بوسیدی یادی از شش ماهه ی حضرت رباب کنی❤برای آقای مهربونمون امام زمان یه صلوات بفرست🍃🍃🍃🌾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی بد هنی میکنه چیزی نگو ولی بعدش کم محلش کن و محبتی بهش نکن 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
چرا بد دهنی میکنه ینی وسط دعوا یا نه تو حالت عادیم همینطوره

معمولا همیشه 

میشه هروقت سپیدی گلوی جگرگوشت رو بوسیدی یادی از شش ماهه ی حضرت رباب کنی❤برای آقای مهربونمون امام زمان یه صلوات بفرست🍃🍃🍃🌾
شوهر منم همین جوره... اینجور مواقع سعی میکنم برم تو اتاق تا خفه شه 😖😖😖

می رم تو اتاق میاد دنبالم ادامه میده ولم نمی کنه

وقتی بد هنی میکنه چیزی نگو ولی بعدش کم محلش کن و محبتی بهش نکن 

هرکاری میکنم بازم طلبکاره انگار هیچ قلقی نداره

می رم تو اتاق میاد دنبالم ادامه میده ولم نمی کنه

من درو قفل میکنم که نیاد آنقدر درو میکوبه و داد میزنه کلی تهدید میکنه ولی اصلا محلش نمیدم بالاخره خسته میشه میره یبارم درو شکست اومد کلی هم کتکم زد ولی به حرص خوردنش می ارزید 😂😂😂😂😂😂

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
سلام به نظرم هیچو نریز تو خودت داغون میشی مامانه منم همینکارو کرد داغون شده حالش.

وقتی چیزی بگم شدت میگیره دعوا

ببرش پیش مشاور خانواده جواب نداد ببرش روانپزشک . همیشگی بودن اینکارش کاملاً غیر عادیه.

خودشو عقل کل میدونه میگه روانشناسها خودشون مشکل دارن اصلا نمیاد

من درو قفل میکنم که نیاد آنقدر درو میکوبه و داد میزنه کلی تهدید میکنه ولی اصلا محلش نمیدم بالاخره خس ...

دیوونست حق نداشته دست رو همسرش بلند کنه . نرفتین ازش شکایت کنین؟ اگه شکایت نکردین کار کاملاً اشتباهی کردین