2777
2789
عنوان

نمازشب

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 41 پست
چرا نشسته مشکلی داری؟ ا

نه ولی اخه برای قنوت ی دستم تسبیح باشه ی دستم رو ب اسمون خدا؟😶شدنیه البته 

عزیزم اسمتو حتما میگم 

گلی قبل ازینکه نماز وتر رو بخونم میتونم ذکر و ایه هاشو از گوشی چک کنم؟یا باطل میشه نمازم؟

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ولی اخه برای قنوت ی دستم تسبیح باشه ی دستم رو ب اسمون خدا؟😶شدنیه البته  عزیزم اسمتو حتما م ...

منم دوسه بار بیشتر نیس ک میخونم تو یه کاغذ نوشتم اون چیزایی ک تو نماز وتر میگن تو یع تیکه کاغذ بنویس 

بعدم هیچ اشکالی نداره با تسبیح ایستاده بخونی 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
نه ولی اخه برای قنوت ی دستم تسبیح باشه ی دستم رو ب اسمون خدا؟😶شدنیه البته  عزیزم اسمتو حتما م ...

من اول نمیدونستم ک چقدر طول میکشه بخونم یا چجوری بخونم ک همین ک تموم شد چند دیقه بعد اذان صبح بگه اخه میگن هرچقدر  به نماز صب نزدیک باشه ثوابش بیشتره کلا خیلیی بخوام فس فس کنم ۴۵دیقه طول میکشه ۵دیقه بعدم اذان میگه تو 45دیقه مونده به اذان صبح شروع کن البته ۴۵دیقه واسه اونایی ک همیشه نماز شب میخونن زیاده چون دیگه فرزشدن 

برا منم دعا کن 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
من اول نمیدونستم ک چقدر طول میکشه بخونم یا چجوری بخونم ک همین ک تموم شد چند دیقه بعد اذان صبح بگه اخ ...

عزیزم خوندم و متاسفانه چون اولین بار بود هی دمِ اخری ب مشکل میخوردم😭

نمازای نافله دورکعتیارو چندبار تکرار کردم..

هی یجاشو قاطی میکردم بااینکه مثل نماز صبحه

ولی بالاخره خوندمش..

نماز شفع هم خوندم 

وتر رو هم کلا دوبار ازاول شروع کردم باردوم دقیقاااا موقع رکوع و سجود اشتباه کردم😭

۳۰۰ بار الهی العفو و استغفار و همهههه چیشو گفتما..لی خب..

دیگه اذان گفت..گفتم برم نمازصبحموبخونم

گفتم فردا شب اول تمرین کنم بعد بخونم

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
عزیزم خوندم و متاسفانه چون اولین بار بود هی دمِ اخری ب مشکل میخوردم😭 نمازای نافله دورکعتیارو چندبا ...

قبول یاشه گلمم اصلاااااا ناراحت نباش من از تو بدتر بودم حتی الانم خیلی دقیق نمیتونم بخونم بار اول انقد تکرار کردم کم مونده بود گریم بگیره 😂😂😂😂کم کم یاد میگیری ک مسلط باشی من نسبت به دفعه های اول خیلی بهترشدم 

قبول یاشه گلمم اصلاااااا ناراحت نباش من از تو بدتر بودم حتی الانم خیلی دقیق نمیتونم بخونم بار اول ان ...

دقیقاااا خیلی دلخور شدم:((ولی گفتم اشکال نداره..جانمیزنم

هییی میخوندم😅

خداروشکر عزیزم😍😍

برا شاغل شدنم ب امید خدا تو همین هفته از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو دعا میکنی؟؟؟اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

برا ازدواج و خوشبخت شدن منو دوستام 

زینب محدثه آیدا اشرف ۳۸سالشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅