2777
2789
عنوان

نوزاد

83 بازدید | 17 پست

بچه ام ۶ ماهشه شیرم کمه درست سیر نمیشه و وزن نگرفته  دکتر گفت سوپ و شروع کن جی داخل سوپ بریزم بدم و روزی چندبار.

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هویج و سیب زمینی خوب بپز بعد میکس کن اول از سه تا چهارقاشق چایخوری شروع کن یک وعده بده بعد سه چهار روز دو وعده بده بعد اندازشو بیشتر کن و بعداز یه هفته یا دوهفته داخل سوپ میتونی گیشنیز جعفری یا سینه مرغ بریزی و خیلی کم نمک من اول به دختر فرنی دادم بعد سوپ میتونی شیرخشک داخل سوپ یا فرنی بریزی البته وقتی داغ بودن نریز بذار سرد که سد شیرخشک بریز

خیلی شیر مهمه من دخترن خوب شیر نمیخوره از ۶ ماهگیش تا ۸ ماهگی فک کنم فقط ۵۰۰ گرم اضافه کرد قبل از یک سالگی وزن اصافه کردن بچه با شیره شده بهش شیر خشک بده کاش یکی بود تو ۵ ۶ ماهگی بچم به من میگفت...من غذاهاشو خیلی مقوی میکنم ولی چون شیر خوب نمیخوره وزن اصافه نمیکنه اشتباه منو نکن اینطوری زودم غداشو شروع کنی میلش به غذا هم زیاد میشه همون شیر کمم نمیخوره

خیلی شیر مهمه من دخترن خوب شیر نمیخوره از ۶ ماهگیش تا ۸ ماهگی فک کنم فقط ۵۰۰ گرم اضافه کرد قبل از یک ...

آره عزیزم اول باید خوب شیر بخوره. چون اگه توجه داشته باشی بچه رو که ازشیر میگیری لاغرمیشه

عزیز دلم ازفرنی شروع کن ازدوقاشق  بهش بده بعد سه روز بهش حریره بادوم بده بعدازسه روزشروع کن بهش سوپ بده توسوپت یه قاشق مرباخوری برنج یه قاشق مرباخوری هویج اندازه یه قاشق غذاخوری مرغ ،یه پیاز کوچولو هم بنداز،تاسه روزهمینوبده بعدسه روز جای مرغ گوشت ماهیچه بندازتوش سبزی گیشنیزوجعفری هم بریز تاسه روز بعدش میتونی پای مرغ بریزی بجای سبزی کدوحلوایی بریزی ،سیب زمینی اضافه کنی یادت باشه به همه غذاهات کره اضافه کن هم مزه اش خوب میشه هم وزن اضافه میکنه 

مرغ گوشت هویج سیب زمینی با حریره و فرنی شروع کن بعد سوپ

روزی چندبار

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
خیلی شیر مهمه من دخترن خوب شیر نمیخوره از ۶ ماهگیش تا ۸ ماهگی فک کنم فقط ۵۰۰ گرم اضافه کرد قبل از یک ...

اخه حس میکنم میل به غذابیشتر داره اما شیرهم خوب میخوره شب تا صبح داره شیرمیخوره حس میکنم سیرنمیشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز