2821
2789
عنوان

دوستان

172 بازدید | 17 پست

ر یا ختمی که از اون جواب گرفتین جیه؟یه کاری برام گیر اومده که شرایطش خوبه نمیخوام ازدستش بدم اما خیلیا هم رزومه کاریشون مثل منه...چ دعایی بخونم....پلییییییز کمک 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموتو برا همین بکشتن دادی...  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عموتو برا همین بکشتن دادی...    

کاش...هیچ استغفرالله

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
ال یاسین من جواب گرفتم و از شهید ابراهیم هادی

چند روز؟ب شهید تقدیم کنم؟

حضرت عباس و حضرت فاطمه رو صدا کن نذرشون کن...

اولین باره میشنوم 

چی نذر کنم؟

میگن دعای مشلول خوبه

مجلس روضه نذرحضرت فاطمه س کن یاختم قرآن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
14000یا جوادالائمه رو کاش زودتر شروع میکردی فردا ولادت امام جواد

الان نمیشه؟

چرا یگو میتونی بگی زیاده ها

اره میتونم..الان میخوام شروع کنم مرسی